Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

За нас

Ние ви предлагаме всичко, от което се нуждаете за Вас и Вашето дете, тъй като вашето доверие и удоволетвореност са най-важното за нас и следователно ние сме с Вас от самото начало.


В нашият магазин можете да откриете продукти от водещите марки на пазара на бебешки и детски стоки на винаги актуални, конкурентни цени.


Екипът на kidos.bg е съставен от професионалисти с богат опит в търговската дистрибуция, логистика и електронна търговия. Това от своя страна ни позволява да Ви предложим надеждно, всеотдайно и бързо обслужване на поръчките Ви, защото знаем, че времето Ви също е пари. Намерете бързо продуктите, които търсите, поръчайте ни ги на едни от най-конкурентните цени на пазара и ние ще се погрижим те да пристигнат бързо на посочен от Вас адрес.


Нашата компания е разположена в София и е родена с ясна мисия и цели: да предлагаме на майките и татковците най-голямото предложение в интернет на бебепки и детски продукти, същевременно пазаруването за Вас да бъде лесно, удобно, бързо и най-вече приятно.


Спестете си загубата на време и обикалянето на множество магазини, до откриването на точния продукт за Вас и Вашето дете, да носите опаковки и да чакате дълго време за доставката, а елате при нас! С няколко клика поръчката Ви ще бъде приета и изпълнена във възможно най-кратък срок (обикновено 2дни).