Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

TOOKY TOY

Марка: TOOKY TOY
Слончето за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с дъ..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Занимателна състезателна писна с четири колички включени в комплекта. Стабилна дървена конструкция с четири различни по цвят нива. Пуснете количките една след друга от най - вискокото ниво и просто се насладете на състезанието. Изработена от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете. Подх..
28.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Образователен сортер с животни подходящ за развитие на фината двигателна моторика и разпознаване на цветове и форми. Развива логическото мислене. Всяка форма трябва да бъде поставена на правилнот място. Удобен за пренасяне. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
26.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен пъзел форми с удобни дръжки за захващане. Подпомага развитието на фината двигателна моторика, цветоусещането и логическото мислене от съвсем ранна детска възраст. Всяка фигура има специално обособено масто на дъската, Вашето дете има задачата да постави всяка на правилното място. Подходящ за ..
12.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен пъзел с превозни средства и удобни дръжки за захващане. Подпомага развитието на фината двигателна моторика, цветоусещането и логическото мислене от съвсем ранна детска възраст. Всяка фигура има специално обособено масто на дъската, Вашето дете има задачата да постави всяка на правилното място..
12.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен пъзел с плодове и удобни дръжки за захващане. Подпомага развитието на фината двигателна моторика, цветоусещането и логическото мислене от съвсем ранна детска възраст. Всяка фигура има специално обособено масто на дъската, Вашето дете има задачата да постави всяка на правилното място. Подходящ..
12.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен пъзел със зеленчуци и удобни дръжки за захващане. Подпомага развитието на фината двигателна моторика, цветоусещането и логическото мислене от съвсем ранна детска възраст. Всяка фигура има специално обособено масто на дъската, Вашето дете има задачата да постави всяка на правилното място. Подх..
12.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Пъзелът с животни е специално проектиран за да развие умението за решаване на проблеми. Също така подпомага развитието на кординацията, фината двигателна моторика и разпознаване на цветове и животни. Разпалва детското въображение, насърчава физическото и интелектуално развитие. Дървените кубчета са ..
22.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплектът включва цветна кутия и множество дървени фигури. Сгъваема и лесно преносима. Фермата се отваря в предната си част за по - лесен достъп до вътрешната част. Подпомага развитието на цветоусещането и координацията от съвсем ранна детска възраст. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Кутия - замък за принцеси. Децата могат да играят дори в движение. Предният панел се разгъва и разкрива интерактивната зона за игра. Комплектът включва принцеса, рицари, коне, карета и всички други необходими аксесоари, за да допълнят сцената. Когато завършите играта, кутията се сгъва и всичко може ..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Учи и се забавлявай с традиционното, образователно сметало на Tooky Toy! Дървеното сметало е една изпитана и утвърдена система за обучение, която ще събуди у Вашето дете интерес към математиката и разпознаване на цветовете, благодарение на цветните мъниста разположени в десет реда по 10 мъниста на р..
32.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Играчките за низане подпомагат усъвършенстването на фините двигателни умения, които са жизнено важни за ранното развитие. Децата ще се забавляват с часове нанизвайки елементите един по един. Това е един чудесен начин за учене на цветовете, числата и формите. Елементите са изработени от висококачеств..
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената низанка “Пирамиди“ е умел способ и верен помощник още в първите стъпки на опознаване на формите и цветовете. Състои се от три пирамиди с различни по форма и големина фигури. Функциите на низанката подкрепят развитието на цветоусещането и фината двигателна моторика от съвсем ранна детска въ..
27.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Насладете се на шест реалистични звуци на животни, а именно - лъв, тигър, папагал, тюлен, слон и маймуна. Всяка форма трябва да се постави на определеното за нея масто на дъската за да се възпроизведе звук. Развива умението за разпознаване на форми и слушане. Подходящ за деца над 18 месечна възраст...
26.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Магнитната игра “Морско дъно“ подпомага развитието на фината двигателна моторика и координацията ръка - око по един забавен и креативен начин. Гмурнете се дълбоко в морето и се запознайте с едни от най - често срещаните обитатели на подводния свят. С помощта на магнитните въдици включени в комплекта..
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Малките деца могат да се запознаят с всички видове превозни средства и машини чрез играта с магнитната кутия на Tooky Toy. Без остъри ъгли, гарантира безопасност по време на игра. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
23.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Зебрата за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с дър..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Жирафчето за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с д..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Играчката за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествена дървесина. Подходяща за деца..
20.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Играчката за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с д..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Забавна и пъстра, функционална и образователна! Дървената дъска със сметало ще забавлява Вашите мъници с часове. Едната страна на дъската е специално проектирана за писане с маркер, а от другата детето може да рисува с тебешир. В горната си част има инсталирано дървено сметало, а в основата има спец..
37.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Музикалното пиано развива способността за разпознаване на звуци, координацията ръка - око, както и способността за запомняне. Наиснете клавишите и създайте своя собствена мелодия. Подходящо за деца над 3 годишна възраст...
100.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Детски дървени кубчета. Девет кубчета с четири различни шаблона за редене. Изработени от висококачествени материали, безопасни за здравето на Вашето дете. Подходящи за деца над 2 годишна възраст...
18.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървените бебешки рингове “Bear“ имат пет ярко оцветени, различни по големина пръстена. Функцията на ринговете позволява развитието на цветоусещането и фината двигателна моторика от съвсем ранна детска възраст, както и усета за пропорционалност. Подпомага развиване на уменията за решаване на проблем..
23.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Разноцветните кубчетата - гнезда могат да бъдат чудесен способ в процеса на обучение на малките деца. Подредете цветните кутии по големина и приберете всяко животно в предназначената за него кутия. С помощта на тази игра децата се учат на пропорции и цветове. Подходяща за деца над 12 месечна възраст..
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Преносимата пожарна станция може да се използва за игра както в удобната и уютна детска стая, така и на път. Единственото което трябва да направи Вашият малчуган е да прибере дървените елементи в кутията и да я пренесе с помощта на удобната дръжка разположена в горната част. Разгънете кутията и пред..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената низанка се състои от 20 ярко оцветени елемента, сред които петоъгълник, шестоъгълник, триъгълник, квадрат, форма сърце и звезда. Отделни формички имат изписани върху себе си числата от 1 до 9. През всеки елемент може да бъде промушена дървена игла, която е включена в комплекта. Нанизвайки ..
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Позволете на Вашите мъници да се запознаят с латинската азбука състояща се от 26 символа с помощта на тази увлекателна образователна дъска. Всеки знак има удобна дръжка за хващане, която позволява отделянето им от дъската, а също така всички знаци са оцветени в пъстри цветове, което подпомага развит..
15.00лв.
Показани 1 от 30 | 63 (3 Страници)