Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Сенници и щори

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Star Wars 1 бр...
11.90лв.
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Star wars..
22.90лв.
Марка: Reer
Универсална щора за задния прозорец на колата Предпазва малките пасажери от директна слънчева светлина Практичната щора на Reer се монтира изключително лесно и е подходяща за всички плоски задни автомобилни прозорци. Осигурява комфортно и спокойно пътуване. Прибира се само с натискане на един бут..
15.99лв.
Марка: Reer
Предпазва вашия малък пътник от пряко слънце Може да бъде свързан по всяко време Черните вендузи предотвратяват вредния ефект на лещата Полупрозрачен - все още позволява на детето да прозира Без вредни вещества -    100% полиестер Комплект от: 2 бр с размери: 64 х 38 см..
11.99лв.
Сенник за кола TINEO тип чорап слънцезащитен 2 бр. Сенник за кола TINEO тип чорап слънцезащитен 2 бр.
-5 %
Марка: Tineo
Интегрална защита от слънчевите лъчи по време на пътувания с кола. Ултра фин-сенникът за кола предлага максимална защита срещу слънцето, като не намалява видимостта на шофьора извън колата. Съставен от разтеглив мрежест материал, който се адаптира към всички модели автомобили. Покрива стъклото от дв..
36.98лв. 38.98лв.
Марка: Tineo
Изключително фин сенник. - Потъмнява и същевременно защитава от слънчевите лъчи. - Ултра тънък лепилен филм- възможност за спускане на прозорците, без да се налага да го сваляте. За оптимална употреба използвайте лепилния филм върху чиста повърхност. Може да се препозиционира. Размери: Дължина (..
17.98лв.
Марка: Reer
Осигурете защитна сянка по време на път Децата често са изложени на продължителни периоди на слънчева светлина, особено по време на дълги пътувания с кола и ваканционни пътувания. Това е не само много неприятно, но може да доведе и до прегряване, слънчево изгаряне или слънчев удар. Комплектът за за..
18.99лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN Brica Wrinkle Free Cling Sun Shades 2 бр...
29.90лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN 2 бр...
48.90лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN..
28.90лв.
Марка: KIDMAXX
Характеристики на сенник за кола KIDMAXX Sunnic 2 броя: Предпазват детето от слънчевите лъчи и горещия въздух през лятото Платната се адаптират към размерите на повечето задни стъкла на автомобили и предлагат идеално покритие на целите прозорци Предпазват итериора на автомобила Лесно се ..
19.90лв.
Марка: Hauck
Сенник за кола HAUCK Cloud me 2 бр...
25.90лв.
Марка: Reer
Комплект  светлоотразителни ленти Флуоресцентно жълти с отразяващ печат Самозалепващи се, универсално приложими 4 броя Повече безопасност в тъмното При лоша видимост, като здрач, тъмнина, мъгла или дъжд, пешеходците често се виждат едва в последния момент. Ето защо разходките или излизанията пе..
29.99лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)