Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Протектори за матрак

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: MONI
Непромокаемият протектор за матрак осигурява максимална хигиена; предпазва матрака от течности и замърсяване; изцяло обшит с ластик обхваща цялата повърхност на матрака като калъф; Предпазва матрака от замърсяване и удължава живота му; Подходящ за матраци с различни височини; предотвратява събиране ..
4.00лв.
Марка: Lorelli Classic
///лесен за поддържане перящ се, поповащ екологичен, нешумящ разтягащ се..
4.22лв.
Марка: Cangaroo
Непромокаемият протектор на Cangaroo предпазва Вашия матрак от проникване на течности, замърсяване, поява на петна и износване, осигурявайки максимална хигиена; прилага се на различна дебелина матраци; обхваща цялата повърхност на матрака; предназначен за удължаване живота на матрака; осигурява допъ..
14.00лв.
Марка: Candide
Ролята и значението на протекторa за матрак: За да се предпази бебешкото легло, протекторът за матрак е от съществено значение, тъй като предпазва матрака от инциденти и следователно удължава живота му. Протекторът за матрак Terry предотвратява проникването на влага, пот или други течности в матрака..
34.98лв.
Марка: Candide
Протектор за матрак 40х80 Candide, подходящ за кош за новородено на количка или малка люлка. Удължава живота на матрака и осигурява допълнителен комфорт. Оборудван с полиуретанова мембрана, протекторът е водоустойчив, което му позволява да абсорбира течности, без това да повлияе на комфорта на бебет..
19.98лв.
Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)