Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Протектори за матрак

Марка: Kikkaboo
Еластична хавлиена материя от бамбук за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Подходящ за мини-кошара с размер 80х50см;Повърхност: 100% бамбук;Гръб:..
8.90лв.
Марка: Kikkaboo
Еластична материя от органичен памук за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Подходящ за мини-кошара с размер 80х50см;Повърхност: 100% органичен па..
9.90лв.
Марка: Kikkaboo
Еластична трикотажна материя от памук за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Закачлив дизайнерски принт;Повърхност: 100% памук;Гръб: 0.02мм TPU...
14.90лв.
Марка: MONI
Непромокаемият протектор за матрак осигурява максимална хигиена; предпазва матрака от течности и замърсяване; изцяло обшит с ластик обхваща цялата повърхност на матрака като калъф; Предпазва матрака от замърсяване и удължава живота му; Подходящ за матраци с различни височини; предотвратява събиране ..
3.00лв.
Марка: Lorelli Classic
///лесен за поддържане перящ се, поповащ екологичен, нешумящ разтягащ се..
3.00лв.
Марка: Kikkaboo
Еластична материя от органичен памук за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Повърхност: 100% органичен памук;Гръб: 0.02мм TPU. Размери:- 0.33 кг /..
15.89лв.
Марка: Kikkaboo
Еластична памучна материя с антибактериална обработка за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Повърхност: 80% памук 20% полиестер;Гръб: 0.02мм TPU...
13.89лв.
Марка: Kikkaboo
Еластична хавлиена материя от бамбук за спокоен сън и максимален комфорт;Гръб от 0.02мм TPU водоустойчив слой за сигурна защита и лесна поддръжка;Борд с ластик по цялата дължина за лесно закрепяне към матрака и стабилно фиксиране;Повърхност: 100% бамбук;Гръб: 0.02мм TPU. Размери:- 0.33 кг / 70x140x1..
12.90лв.
Марка: Cangaroo
Непромокаемият протектор на Cangaroo предпазва Вашия матрак от проникване на течности, замърсяване, поява на петна и износване, осигурявайки максимална хигиена; прилага се на различна дебелина матраци; обхваща цялата повърхност на матрака; предназначен за удължаване живота на матрака; осигурява допъ..
14.00лв.
Протектор за матрак CANDIDE Дзен с бамбук 60/120 см Протектор за матрак CANDIDE Дзен с бамбук 60/120 см
-20 %
Марка: Candide
Ролята и значението на протекторa за матрак: За да се предпази бебешкото легло, протекторът за матрак е от съществено значение, тъй като предпазва матрака от инциденти и следователно удължава живота му. Протекторът за матрак Terry предотвратява проникването на влага, пот или други течности в матрака..
27.98лв. 34.98лв.
Марка: Candide
Протектор за матрак 40х80 Candide, подходящ за кош за новородено на количка или малка люлка. Удължава живота на матрака и осигурява допълнителен комфорт. Оборудван с полиуретанова мембрана, протекторът е водоустойчив, което му позволява да абсорбира течности, без това да повлияе на комфорта на бебет..
19.98лв.
Марка: Kikkaboo
Лице от еластичен памучен трикотаж с дизайнерски принт;Гръб от нежна хавлиена материя;Водоустойчива обработка за сигурна защита и лесна поддръжка;Състав: 100% памук...
9.90лв.
Показани 1 от 30 | 35 (2 Страници)