Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Подплънки за гърди

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Dr. Brown`s
Подплънки за кърмачки за еднократна употреба Dr. Brown's 30 бр...
11.90лв.
Марка: Kikkaboo
Еднократни подплънки за гърди Honeycomb - 25 броя.Меки и ултра тънки само 2 мм, горен слой във форма нa пчeлнa питa;Eстествена, дишаща материя с цел сухота и комфорт по всяко време;Голяма абсорбираща и непропусклива способност за по-добра защита;Индивидуална опаковка;С две лепящи ленти за прикрепван..
6.59лв.
Марка: Cangaroo
Подлънки за кърмачки са за еднократна употреба. Те са перфектната грижа за майката, предпазваща дрехите сухи, създадена за напреднала бременност, след раждане и по време на кърмене. Подплънките на Canagroo са със супер абсорбиращ полимер и по-голямата ширина, задържаща течностите в сърцевината на по..
10.00лв.
Марка: BabyOno
Подплънки за кърмачки BabyOno Night&Day 40 бр..
9.90лв.
Марка: BabyOno
Подплънки за кърмачки BabyOno 24 бр черни..
7.50лв.
Марка: BabyOno
Подплънки за кърмачки BabyOno 24 бр бели..
7.50лв.
Марка: Kikkaboo
Еднократни подплънки за гърди Honeycomb - 50 броя.Меки и ултра тънки само 2 мм, горен слой във форма нa пчeлнa питa;Eстествена, дишаща материя с цел сухота и комфорт по всяко време;Голяма абсорбираща и непропусклива способност за по-добра защита;Индивидуална опаковка;С две лепящи ленти за прикрепван..
8.90лв.
Марка: BabyOno
Подлплънки за кърмачки BabyOno Comfort 100 бр...
19.90лв.
Марка: Tommee Tippee
С Tommee Tippee Дневни подплънки за кърмачки можете сигурно и спокойно да кърмите, където пожелаете. Tommee Tippee знае, че въпреки майчинството, Вие още сте жена, която иска да изглежда и да се чувства добре. Точно затова новите подплънки имат различни размери и са във форма за ляво и дясно, точно ..
11.90лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)