Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Огледала за обратно виждане

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Cangaroo
Лесно за монтиране огледало, което се прокрепя за секунди на облегалката на главата на задната седалка и се върти и накланя за по-добра видимост с ЛЕД светлина .Проектирано, за да ви помогне да виждате детето си , когато е в седалка,обърната по посока,обратна на движението, без да обръщате главата с..
35.00лв.
Марка: KIDMAXX
Характеристики на огледало за обратно виждане с LED светлина KIDMAXX Reflex: Ротация на 360 градуса , промяна на ъгъла до достигане на найясна видимост; LED светлина перфектна видимост и нощно време Дистанционно за включване на LED светлина от разстояние с клипс за лесно закрепяне към с..
39.00лв.
Огледало за обратно виждане TINEO Огледало за обратно виждане TINEO
-5 %
Марка: Tineo
Успокояващо за родителя! ПРАКТИЧНО: Огледалото на Tineo, ви позволява да наблюдавате детето, докато шофирате. Поставя се лесно с помощта на регулируеми презрамки, като предлага широко зрително поле и се върти на 360 °, за да осигури желаният ъгъл. Позволява на детето да се запознае с неговия образ. ..
42.68лв. 44.98лв.
Марка: Reer
Помага да държите бебето си под око Голяма повърхност, за максимален радиус на видимост Универсално, подходящо за всички превозни средства SafetyView Ви помага винаги да държите бебето под око, дори на задната седалка Изключително голямата, извита огледална повърхност дава максимален радиус на ..
22.99лв.
Марка: Reer
Благополучието на вашето дете винаги ще има първостепенен приоритет - включително в колата. Позиционирането на малките деца на задната седалка обаче може да затрудни шофьора да ги види. За да ги проверят, шофьорите трябва да се обърнат, което е изключително опасно по време на шофиране. Огледалото за..
39.99лв.
Марка: Reer
Позволява директен поглед към децата бързо и лесно Закрепване на предното стъкло Системата за всмукване на Twist2Fix осигурява допълнителна стабилност и сигурно задържане Със сферична става за гъвкаво и индивидуално регулиране Може да се използва за всички столчета поставени в посока напред или в..
14.99лв.
Марка: Munchkin
Огледало за обратно виждане MUNCHKIN Бирка..
53.90лв.
Марка: Munchkin
Огледало за обратно виждане MUNCHKIN In Sight Mega Mirror..
56.90лв.
Марка: KIDMAXX
Характеристики на огледало за обратно виждане KIDMAXX Orso: Размери: 21x8x18 см Голяма огледална повърхност с размер 18.5/15.5 см.- максимално зрително поле;  Ротация на 360 градуса , промяна на ъгъла до достигане на най-ясна видимост; Лесен , бърз и сигурен монтаж чрез колани;..
25.00лв.
Марка: KIDMAXX
Характеристики на огледало за обратно виждане KIDMAXX Lupah: Размери: 26.5x8.5x19 см Голяма огледална повърхност с размер 23/16 см.- максимално зрително поле ,ясна видимост Сферична става - лесна ротация под всякакъв ъгъл в ляво и дясно ,нагоре и надолу Лесен , бърз и сигурен монтаж..
23.00лв.
Марка: Hauck
Огледало за обратно виждане Hauck Watch me..
35.90лв.
Марка: Reer
Още по-безопасно в комбинация с огледалото за родители   Това ви позволява да наблюдавате трафика зад себе си както обикновено, като същевременно наблюдавате детето си.   Детайли: Позволява директен изглед на вашите деца За всички бебешки колички или обърнати назад (прекарани) бебешки седалки ..
59.99лв.
Марка: Cangaroo
Лесно за монтиране огледало, което се прокрепя за секунди на облегалката на главата на задната седалка и се върти и накланя за по-добра видимост.Проектирано, за да ви помогне да виждате детето си , когато е в седалка,обърната по посока,обратна на движението, без да обръщате главата си, докато шофира..
19.90лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)