Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Модулни колички

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Mutsy
Mutsy Шаси за количка EVO Urban Nomad StandardMUTSY Evo е модулна количка от ново поколение, компактна и лека, която съчетава изискан стил, комфорт и функционалност.Предимства:Шасито Mutsy Evo е компактна и лека рамка за детска количкаШаси Mutsy Evo е окомплектовано с 4 колела и багажник Задните ко..
759.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Шаси за количка EVO Urban Nomad BlackMUTSY Evo е модулна количка от ново поколение, компактна и лека, която съчетава изискан стил, комфорт и функционалност.Предимства:Шасито Mutsy Evo е компактна и лека рамка за детска количкаШаси Mutsy Evo е окомплектовано с 4 колела и багажник Задните колел..
759.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Шаси за количка EVO FarmerMUTSY Evo е модулна количка от ново поколение, компактна и лека, която съчетава изискан стил, комфорт и функционалност.Предимства:Шасито Mutsy Evo е компактна и лека рамка за детска количкаШаси Mutsy Evo е окомплектовано с 4 колела и багажник Задните колела са достат..
759.00лв.
Марка: Phil & Teds
Пълноценната компактна детска количка Phil & Teds Smartподходящa от новородено до 4-годишна възраст*С различните цветове на седалката Aerocore, на сенника и на подложката smart seat liner, с Phil & Teds Smart V2 можете да направите до 252 цветови комбинации!Предимства:Нова, по-мека, по-голяма, по-цв..
587.00лв.
Марка: Cybex
Шаси CYBEX e-Priam Chrome кафява кожа + основа за седалка..
2,549.00лв.
Показани 1 от 30 | 130 (5 Страници)

Какво е модулна бебешка количка?

Модулните колички за бебета са онези, на които всеки елемент се съчетава отделно. Те са избор на родителите, които имат по-смели виждания и малко по-дизайнерски поглед за бебешката количка, която ще закупят. Те предоставят възможността за закупуване на отделни елементи, изработени в различни цветове и материали. Като краен продукт се получава една страхотна бебешка количка, която ще задържа погледите за доста дълго време.

Кои са основните елементи на една модулна количка за бебета?

 • Кош за новородено - С него се осигурява възможно най-големият комфорт на Вашият мъник през първите 6 месеца. Обикновено те са изработени от качествен текстил и материали, които предпазват мъника от външните условия.
 • Лятна седалка - Тя се използва от около 6 месечна възраст, до времето когато няма да е нужна помощ на детето да се придвижва. Модулите които се предлагат на пазара са с много различни дизайни и цветове, които могат да направят избора Ви по индивидуален от масовия
 • Шаси - То е най-важният елемент на всяка една количка. Обикновено са произведени от лек алуминиев материал и са снабдени със система за сгъване до компактни размери. Повечето от тях притежават модерни абсорбиращи лошите терени амортисьори.
 • Столче за кола - Предимството на модулните бебешки колички, е че върху тях може да се сложи без никакви усилия и столче за кола до 13 килограма. С лекото се изважда от автомобила и се поставя на шасито.

Как се избира модулна бебешка количка?

Важно е преди покупката на модулна бебешка количка да гледате за няколко неща, а именно:

 • Удобен и сигурен кош за новородено - Когато избирате даден модел е важно той да бъде наистина удобен и сигурен за Вашето малко съкровище.
 • Летен кош - Много важен елемент, тъй като той се използва най-дълго време от Вашето дете
 • Килограми на шасито - Те осигуряват лесно маневриране и придвижване
 • Маневреност - От изключителна важност в днешното натоварено ежедневие на всеки един родител
 • Механизъм на сгъване - Внимавайте за размерите в сгънато състояни и предварително измерете пространството в багажника Ви или в жилището Ви

Откъде да си купите модулна бебешка количка?

При нас в KIDOS.bg ще откриете огромно разнообразие от модулни бебешки колички. Можете да разчитате на нас за моменталното съдействие при избор на модулна количка за бебета, тъй като знаем, че невинаги това е лесно поради много зависимости на различните модули. Освен това Вие ще получите:

 • най-доброто отношение
 • огромно разнообразие
 • възможно най-евтините цени
 • възможно връщане до 14 дни
 • безплатна доставка на повечето артикули