Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Кукли

Марка: Bertoni Line
евробаза,широка основа, гарантираща безопасност и стабилност при първите стъпки на детето,регулиране височината на седалката,4 колелца, от които предните 2 се въртят на 360°,силиконови стопери против хлъзгане, за по-голяма сигурност,тегло на детето: max 12 кг,лесно сваляща се за почистване текстил..
90.72лв.
За деца на възраст над 36 месеца. Натиснете коремчето на куклата, за да смее. Натиснете гръбчето и тя ще започне да плаче, бузите й ще се зачервят. Измерете й температурата с термометъра, тя ще спре да плаче. Сложете лъжичката за лекарство в устата на куклата, ше прозвучат звуци. Като извадите лъжич..
49.00лв.
Марка: MONI TOYS
Тази красива и много реалистична кукла е един страхотен подарък, с който може да зарадвате своето дете по празниците. Тя е изработена от качествени, безопасни материали и е подходяща за малчугани над 3-годишна възраст. Куклата-бебе е облечена в красиви дрешки – блузка, гащички и шапка, има си бибе..
57.00лв.
Марка: MONI TOYS
Представяме Ви тази очарователна кукла- бебе момченце, с височина 41см. Изработена е от безопасни за децата материали и е подходяща за малчугани над 3-годишна възраст. Куклата е много реалистична, изглежда като истинско бебенце, мека е допир и е създадена за гушкане и игри. Още когато я зърне, Вашет..
57.00лв.
31 см. Пишкаща кукла с двуетажно легло и стол за хранене. Куклата може да пие вода от шишенцето, включено в комплекта и след това да пишка. Включеното шише е играчка и не е подходящо за бебета или деца. Продуктът е предназначен за деца на възраст над 3 години...
70.00лв.
46 см. Пишкаща кукла, която плаче. Куклата може да пие вода от шишенцето, включено в комплекта и след това да пишка. Куклата плаче с истиснки сълзи. Включеното шише е играчка и не е подходящо за бебета или деца. Продуктът е предназначен за деца на възраст над 3 години...
67.00лв.
Показани 1 от 30 | 58 (2 Страници)