Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Комарници, дъждобрани и слънчобрани

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Reer
Безопасна защита от насекоми Дишаща материя Без замърсители и фталатиУниверсалният бебешки комарник Подходящ за всички модели детски колички, детски легла и кошари. Изработен е 100% от полиестер Дишаща, лесна за почистване материя Бял цвят...
11.99лв.
Марка: Chipolino
Подходящ за всички модели бебешки колички; Захваща се посредством велкро и ластик; Предпазва детето от дъжд, вятър и прах; Прозорец с капак отпред за лесен достъп до детето; Изработен от 100% безопасни материали...
17.90лв.
Марка: Reer
Подхоящ за всеки модел бебешка количка Просторен прозорец за наблюдение Големи отвори за оптимална вентилация Оптимална защита срещу дъжд и вятър Дъждобранът на REER предлага не само защита срещу влага и вятър, но и редица полезни функции, като изключително големия прозорец за гледане. Закрепващ..
24.99лв.
Марка: Reer
Универсален дъждобран за всеки модел количка Оптимална въздушна циркулация Обточен с ластик за бързо и лесно поставяне/ махане Оптимална защита срещу дъжд и вятър Дъждобранът на REER предлага не само защита срещу влага и вятър, но и редица полезни функции, като изключително големия прозорец за гле..
16.99лв.
Марка: Reer
Универсалният дъждобран за детски колички. Велкро лепенки за бързо поставянеДъждобранът на Reer ще бъде винаги Ваш верен помощник докато имате нужда от детска количка Лесно закрепване за рамката с помощта на велкро. Дъждобранът е подходящ за почти всички модели колички, както комбинирани, така и лет..
19.99лв.
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy ICON е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy ICONПредлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy ICON ще направят разход..
59.00лв.
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy EVO е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy EVOПредлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy EVO ще направят разходкат..
59.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалкиПредпазва чувствителните очички на бебето от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и в същото време го предпазва от ухапвания от комари, мухи и други насекоми Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Под..
34.50лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport (3-колка)..
46.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалки Vibe Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Специално оразмерен за детски колички Phil&Teds Vibe и Phil&Te..
96.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Двоен слънчобран Dash Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките.Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Подходящ за всички детски колички Phil&Teds inline™ с две седалки, модели до 2019 г..
69.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран и комарник за детска количка със седалка DashСлънчобран и комарник за седалка на детската количка Phil&Teds Dash е полезен аксесоар за лятото.Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си в близката ..
58.00лв.
Марка: Reer
Пази от досадни или опасни насекоми надеждно Осигурява сянка и предпазва от слънчеви изгаряния и UV лъчи (UVP 50+) Предпазва от любопитни погледи и смущения по време на сънДобре защитени през лятото Веднага щомтемпературите започнат да се повишават, дори и най-малките ни ще обичат да прекарват врем..
39.99лв.
Марка: Reer
Предпазва деликатната бебешка кожа от слънчево изгаряне и UV лъчи - 99% UV защитаЛесно и бързо сглобяване / разглобяване с еластични лентиПлъзгащият се плат позволява удобно регулиране на позицията на слънцетоСъщо така предпазва странично oт вятър и светлинаПредпазва деликатната бебешка кожа от слън..
9.99лв.
Показани 1 от 30 | 80 (3 Страници)