Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Колички за близнаци

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Hauck
Количка за породени деца Hauck Duett 2 black..
1,099.00лв.
Марка: Phil & Teds
Детска количка Phil&Teds Verve - Елегантна, стилна, компактна!Уникална детска количка в малка черна рокля.Стилна inline™ количка, подходящa от новородено до 6-годишна възрастПроектирана за активен градски начин на живот, детската количка Phil&Teds Verve се отличава с елегантен, лек и компактен дизай..
1,479.00лв.
Марка: Phil & Teds
Детска количка Phil&Teds Sport V5 е иновативна, стилна, модерна и функционална inline™ количка за разходки на всякакви терениДетска количка Phil&Teds Sport V5 е подходящa от новородено до 5-годишно дете или за породени деца с малка разлика във възрастта, когато се комбинира със седалката за второ де..
1,079.00лв.
Марка: Phil & Teds
Детска количка Phil&Teds Sport V5 е иновативна, стилна, модерна и функционална inline™ количка за разходки на всякакви терениДетска количка Phil&Teds Sport V5 е подходящa от новородено до 5-годишно дете или за породени деца с малка разлика във възрастта, когато се комбинира със седалката за второ де..
1,079.00лв.
Количка за близнаци ДуоСмарт авокадо Количка за близнаци ДуоСмарт авокадо
-10 %
Марка: Chipolino
Количка за близнаци ДуоСмарт авокадо..
783.00лв. 870.00лв.
Марка: Phil & Teds
Количка за близнаци Phil&Teds Twin е достатъчно тясна, за да минава през стандартни вратиПредимства:Ветрилообразно регулиране на дръжката за по-голямо удобствоОмекотени, регулиращи се седалки в 3 позиции: от седяща позиция до хоризонтална позиция (за новородено)Независимо регулируеми седалки, които ..
699.00лв.
Количка за близнаци MONI ROME бежова Количка за близнаци MONI ROME бежова
-15 %
Марка: MONI
Комбинирана детска количка подходяща за деца на възраст от 0 до 36 месеца с максимално тегло до 15 кг. Предни гуми са въртящи се колела на 360 градуса, които могат да се застопоряват;Сваляем сенник със задно джобче;Регулираща се облегалка за гръбчето с няколко позиции на лягане (чрез катарама);Поста..
362.95лв. 427.00лв.
Количка за близнаци LORELLI Twin String + чанта Количка за близнаци LORELLI Twin String + чанта
-13 %
Марка: Lorelli Classic
сгъваем сенник,сгъване с една ръка,5 точкови предпазни колани,завиващи предни колела,сгъваема до компактни размери,индивидуално регулируеми облегалки и подложки за крачета до легнало положение,грифове,прозорчета на сенника,големи кошове за пазаруване,индивидуални покривала за крачета,чанта за аксесо..
317.55лв. 365.00лв.
Марка: Cosatto
Компактно сгъване Натоварване до 22 кг на седалка 3 години гаранция Леката, компактно сгъваема количка Woosh вече във вариант за двама! Woosh Double  е на основата на любимата количка Woosh и е също толкова маневрена и лесна за използване със своите практични решения. Подходящa от раждан..
799.00лв.
Марка: Cosatto
Елегантнa и спортнa Woosh Double е чудеснa за активния градски живот, благодарение на редица умни функции. Колелата се самоподравняват, въртят се на 360 градуса, но могат да се заключат при желание. Ще се чувствате сигурни докато бутате Woosh Double! Количката има опция за сгъване с една ръка, ко..
799.00лв.
Марка: Cosatto
Елегантнa и спортнa Woosh Double е чудеснa за активния градски живот, благодарение на редица умни функции. Колелата се самоподравняват, въртят се на 360 градуса, но могат да се заключат при желание. Ще се чувствате сигурни докато бутате Woosh Double! Количката има опция за сгъване с една ръка, коят..
799.00лв.
Количка за близнаци CHIPOLINO Пасо Добле люляк-платина Количка за близнаци CHIPOLINO Пасо Добле люляк-платина
-10 %
Марка: Chipolino
Количката е подходяща за две новородени бебета или две деца с тегло до 15 кг. всяко! Комплектът включва: Рама с две седалки; Две покривала за крачетата. Пълния списък с функционалности можете да видите по-надолу в "Детайли". Инструкция за ползване Количката е подходяща за новородени бебета и деца..
571.51лв. 635.01лв.
Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт черна Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт черна
-10 %
Марка: Chipolino
Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт черна..
783.00лв. 870.00лв.
Марка: Chipolino
Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт люляк..
799.01лв.
Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт антрацит-люляк Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт антрацит-люляк
-10 %
Марка: Chipolino
Количка за близнаци CHIPOLINO Дуо Смарт антрацит-люляк..
783.00лв. 870.00лв.
Количка за близнаци BABY MONSTERS Easy Twin без сенник Количка за близнаци BABY MONSTERS Easy Twin без сенник
-10 %
Марка: Baby Monsters
Количка за близнаци BABY MONSTERS Easy Twin без сенник..
1,035.00лв. 1,150.00лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)

Количка за близнаци или количка за породени деца?

  • Количката за близнаци е вид бебешка количка, която е предназначена за родителите, които са дарени със щастието да се родят двама мъници едновременно. При тях разположението на кошовете са един до друг, което позволява родителят да ги наблюдава, а те помежду си да си комуникират през цялото време.
  • Количка за породени. Това е бебешка количка с два коша, която дава възможността да возите 2 деца, които имат малко разлика във възрастта. Те разполагат с функции за различно регулиране, за да е удобно на всяко едно от децата.

Какви са разликите между количка за близнаци и количка за породени деца?

  • Количката за близнаци разполага с 2 напълно еднакви по функционалност и размер коша, но не винаги и по цвят. При тях винаги децата са едно до друго.
  • Количката за породени деца разполага с 2 коша, които са монтирани в линия (един зад друг). При тях е възможно напълно различно напасване за максималното удобство на двете деца, тъй тяхното развитие е в различен етап.