Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

За навън

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Chipolino
Колата за бутане Mercedes-Benz GLE63 AMG е произведена под лиценз на едноименната компания за луксозни автомобили от Германия. Подходяща е за използване от всички деца на възраст над 2 години и с тегло до около 23 килограма.    Играчката може да се използва като кола за бутане управл..
159.01лв.
Марка: Chillafish
Четириколка с четири невероятни начина за игра:  1. Седни и се люлей 2. Седни и язди 3. Бутай 4. Направи си влакче с някого и играйте заедно TRACKIE в стаята Trackie, езда, която расте с вашето дете през всички периоди на развитие: когато само се люлее, когато се разхождате, за..
159.90лв.
Детска тротинетка LORELLI Smart Plus graffiti Детска тротинетка LORELLI Smart Plus graffiti
-20 %
Марка: Lorelli Classic
Незабравими игри и приключения с детската тротинетка Lorelli Smart Plus. Предназначена е за деца над 3-годишна възраст и издържа максимално тегло до 20 кг. Кормилото и дръжката на детската тротинетка могат да бъдат регулирани в 3 различни позиции, а облегалката е отстраняема.  Ръко..
75.84лв. 94.80лв.
Марка: Lorelli Toys
Колата за бутане X-Treme от бранда LORELLI е подходяща за деца на възраст между 1 и 3 години. Разчитайте на нея да развие двигателните и координационни умения у детето още от ранна възраст.На таблото на колата за бутане е монтиран музикален панел с 3 детски песни и клаксон. Интересното светещо табло..
107.10лв.
Детска тротинетка CHIPOLINO X-PRESS 2в1 оранжева Детска тротинетка CHIPOLINO X-PRESS 2в1 оранжева
-17 %
Марка: Chipolino
"X-Presss" е детски скутер/кола за яздене подходящ за деца над 1 година с тегло до 20 килограма при използване като играчка за ядене и до 50 килограма при използване като детски скутер. Той разполага с иновативна, бърза и лесна за употреба система за трансформине на продукта от играчка за яздене към..
111.55лв. 134.40лв.
Марка: MONI
Baron е елеганта кола за бутане от MONI подходяща за използване от деца на възраст между 18 и 72 месеца с тегло до 25 килограма. Изработена е от качествени материали и с дизайн, който допринася лесното развиване на моториката и баланса на детето. За допълнително забавление на мъника върху волан..
47.00лв.
Детска тротинетка MONI Bubblegum розова Детска тротинетка MONI Bubblegum розова
-20 %
Марка: MONI
Bubblegum е детска тротинетка от бранда MONI, подходяща за деца над 3 години и с тегло до 40 килограма. Може да се използва като детски скутер със седалка или като детска тротинетка. С използването на Bubblegum, детето Ви ще развива своите умения за баланс и координация, докато същевременно се забав..
54.26лв. 67.83лв.
Марка: MONI
Колата за бутане Rider от MONI е подходяща за деца над 2 годинки с тегло до около 25 килограма. Изработена е от качествени материали, но същевременно е и със страхотен дизайн. Колата за бутане освен забавления, ще осигури на Вашето дете и развитие на моториката и баланса му от ранна възраст.Rider мо..
89.00лв.
Детски скутер CHIPOLINO Киди Ево лолипоп Детски скутер CHIPOLINO Киди Ево лолипоп
-25 %
Марка: Chipolino
Детският скутер "Киди Ево" от CHIPOLINO е подходящ за деца над 3 години с тегло до 20 килограма. Тъй като той е мултифункционален, може да се използва по 2 начина - като детски скутер или като играчка за яздене. Седалката на детския скутер може да се регулира в няколко позиции на височина, за да ..
67.28лв. 89.71лв.
Марка: MONI
Колата за бутане "Panda" от известния бранд MONI e предпочитан избор на много родители, които искат да закупят на своите деца играчка, която да ги забавлява, а и същевременно да развива уменията им за баланс и координация. Със своя весел дизайн и ярки цветове е гарантирано, че колата за бутане ще се..
90.00лв.
Детски скутер CHIPOLINO Кроксър Ево оранжев Детски скутер CHIPOLINO Кроксър Ево оранжев
-25 %
Марка: Chipolino
"Кроксър Ево" е детска тротинетка на избираната от хиляди родители марка CHIPOLINO. Подходяща е за използване от деца на възраст над 3 години с тегло до около 50 килограма. Конструкцията на тротинетката е изработена от лек алуминиев материал, позволяващ лесното балансиране и маневриране. За да се..
77.03лв. 102.71лв.
Детски скутер CHIPOLINO Space X 2в1 оранжево Детски скутер CHIPOLINO Space X 2в1 оранжево
-17 %
Марка: Chipolino
Детският скутер "Space X" може да се използва от мъници над 3 години и с тегло до около 50 килограма. Забавният му дизайн и интересни форми правят играчката любима на стотици деца, с която те не искат да се разделят. "Space X" е мултифункционален продукт, който може да се използва по 2 начина - к..
169.24лв. 203.90лв.
Марка: MONI
Keep Riding е кола за бутане с интересен дизайн от българския бранд MONI. Тя е подходяща за малчугани на възраст между 1 и 3 години с тегло до 25 килограма. С нея детето ще развива още от ранна възраст умения за координация и баланс, докато същевременно се забавлява. За допълнително забавление върху..
34.00лв.
Детски музикален скутер CHIPOLINO НеоРайдър син Детски музикален скутер CHIPOLINO НеоРайдър син
-20 %
Марка: Chipolino
Детският скутер "Нео Райдър" е подходящ за малчугани над 2 годинки с тегло до около 50 килограма. Притежава функия за използване по 2 начина, което го прави избор от стотици родители, искащи да закупят качествен и функционален продукт на своето дете, който ще може да се използва дълго време. Докато ..
88.30лв. 110.37лв.
Марка: MONI
Колата за бутане Dream Car е подходяща за използване от деца между 12 и 36 месеца с тегло до около 25 килограма. Дизайнът и формата на играчката допринасят за лесното развитие на моториката и баланса на детето още от ранна възраст.За да се осигури максимален комфорт, а и сигурност, колата за бутане ..
41.00лв.
Марка: PILSAN
Hero e кола за бутане от PILSAN с дизайн от ярки цветове, които я превръщат в любимата играчка за навън на Вашето дете. Подходяща е за всички мъници над 3 години и с тегло до 20кг. С нея ще осигурите на детето Ви забавления, а и лесно развитие на моториката и баланса му.Към колата за бутане е монтир..
55.00лв.
Детска тротинетка LORELLI Rapid Tracery Детска тротинетка LORELLI Rapid Tracery
-20 %
Марка: Lorelli Classic
С хубавото време идват забавните и весели игри навън, а с детската тротинетка Lorelli Rapid те ще бъдат наистина добре запомнени. Тя е предназначена за деца над 5-годишна възраст и може да бъде използвана до достигане на максимално тегло от 50 кг. Дръжката на детската тротинетка може да бъде регу..
68.77лв. 85.97лв.
Марка: Lorelli Toys
Колата за бутане "ATV" от LORELLI е подходяща за всички деца, които обичат забавленията навън. Освен да ги забавлява, тя ще им помогне да развият своите двигателни и координационни умения още от ранна възраст. Колата за бутане разполага със стопер против преобръщане.Характеристики:Размери: 42х38х60 ..
78.96лв.
Детска тротинетка LORELLI Mini Blue&Green Детска тротинетка LORELLI Mini Blue&Green
-20 %
Марка: Lorelli Classic
С детската тротинетка Lorelli Mini Вашето дете ще се вози и забавлява, докато в същото време тротинетката ще спомогне за развитието и укрепването на неговата структура и мускулатура. Тя може да бъде използвана от 3-годишна възраст, докато детето достигне 20 кг. Гумите на детската тротинетка имат ..
50.38лв. 62.97лв.
Марка: MONI
Victory е кола за бутане от бранда MONI. Подходяща е за деца над 3 годишна възраст и тегло до около 23 килограма. Дизайнът й допринася за развитието на моториката и баланса на детето още от ранна възраст.За допълнително забавление Victory притежава бутони активиращи различни забавни мелодии.Характер..
88.00лв.
Детска тротинетка BYOX Storm тюркоаз Детска тротинетка BYOX Storm тюркоаз
-20 %
Марка: BYOX
Луксозна алуминиева детска тротинетка, която е много лека и издържа натоварване до 100 кг. Височината на кормилото може да бъде регулирана от 75 до 90 см, което дава възможност за настройване така, че тя да бъде максимално удобна за Вашето дете. Висококачествените ABEC-5 лагери спомагат за леснот..
99.96лв. 124.95лв.
Детска тротинетка BYOX Rapture синя Детска тротинетка BYOX Rapture синя
-20 %
Марка: BYOX
Rapture е детска тротинетка от известния бранд BYOX подходяща за деца над 3 годишна възраст с тегло до около 40 килограма. Изработена е от лек алуминиев материал, позволяващ лесното управление и маневриране. Платформата й е с водно трансферен принт, придаващ уникалният дизайн на тротинетката. Кор..
56.17лв. 70.21лв.
Марка: MONI
Super Car е кола за бутане от известния бранд MONI с интересен и забавен дизайн. Подходяща е за деца между 18 и 72 месеца с тегло до около 25 килограма. Освен неуморни забавления, колата за бутане Super Car ще осигури и бързо развиване на уменията за координация и баланс у Вашето дете.За максимален ..
52.00лв.
Детска тротинетка BYOX Kiki розова Детска тротинетка BYOX Kiki розова
-20 %
Марка: BYOX
Функционална детска тротинетка 2 в 1, която може да бъде използвана и като играчка за яздене. Седалката и е сгъваема, като тя се прибира към кормилото, за да детето да може да използва играчката като тротинетка. Височината на седалката може да бъде регулирана, както и тази на кормилото (от 63 до ..
99.96лв. 124.95лв.
Марка: Chipolino
"Фиат 500" е кола за бутане с дизайн от едноименната италианска марка. Подходяща е за използване от деца над 1 годинка и с тегло до около 20 килограма. Дизайнът й е изчистен, а цветовете семпли.Докато детето използва играчката, освен да се забавлява ще развива й своите двигателни и координационни ум..
119.04лв.
Детска тротинетка KIKKABOO BonBon Candy Mint 3в1
-20 %
Марка: Kikkaboo
Детската тротинетка Kikkaboo BonBon Candy ще спомогне развитието и укрепването структурата и мускулатурата на Вашето дете, докато то се забавлява в хубавото време. Тя разполага с триколесен дизайн, както и големи и стабилни гуми. Функционална детска тротинетка, която може да бъде използвана като ..
71.40лв. 89.24лв.
Марка: Chipolino
"Фиат 500X" е кола за бутане с дизайн на едноименния италиански автомобил. Подходяща е за деца над 2 годишна възраст и тегло до около 25 килограма.Колата за бутане от CHIPOLINO е мултифункционална. Може да се използва с дръжката за родителски контрол и страничните предпазители, а с напредването на у..
159.04лв.
Детска тротинетка KIKKABOO BonBon Candy Lilac 4в1
-20 %
Марка: Kikkaboo
BonBon Candy 4в1 е функционална детска тротинетка с триколесен дизайн, както и LED светлини на предните колела. Тя може да бъде използвана освен като обикновена тротинетка, а и като играчка за яздене. Седалката може да издържа натоварване до 25 кг, а самата тротинетка - 50 кг. Седалката на детска..
87.28лв. 109.10лв.
Марка: Chipolino
"Рейсинг" е кола за бутане от известния производител CHIPOLINO, подходяща за деца между 18 и 36 месеца с тегло до 25 килограма. Притежава интересен и иновативен дизайн със стикерчета на рейсинг кола, които привличат вниманието на Вашето дете. С използването на колата за бутане, Вашето дете осве..
119.01лв.
Детски скутер CHIPOLINO Кроксър Ево лилав Детски скутер CHIPOLINO Кроксър Ево лилав
-25 %
Марка: Chipolino
"Кроксър Ево" е детска тротинетка на избираната от хиляди родители марка CHIPOLINO. Подходяща е за използване от деца на възраст над 3 години с тегло до около 50 килограма. Конструкцията на тротинетката е изработена от лек алуминиев материал, позволяващ лесното балансиране и маневриране. За да се..
77.03лв. 102.71лв.
Показани 1 от 30 | 1190 (40 Страници)