Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

WADER

Марка: WADER
Многоцветната детска мелничка на марката Polesie ще предостави на вашето дете възможността за часове забавни игри, както на плажа така и в къщи. Комплектът включва 1 бр. мелничка, 1 бр. лопатка, 1 бр. гребло...
13.00лв.
Марка: WADER
Детско гребло с алуминиева дръжка. Дължина на дръжката 74 см. Налично в два цвята - зелен и червен...
6.00лв.
Марка: WADER
Голям самосвал с ремарке в интензивни, хубави цветове. Камионът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Камионът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове, които привличат вним..
27.00лв.
Марка: WADER
Голям самосвал в интензивни, хубави цветове. Самосвалът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Самосвалът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на самосвала, които привлич..
17.00лв.
Марка: WADER
Голям кран в интензивни, хубави цветове. Кранът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Кранът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на крана, които привличат вниманието на..
17.00лв.
Марка: WADER
Голяма пожарна в интензивни, хубави цветове. Пожарният камион е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Пожарната е изработена от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове, които привличат вни..
15.00лв.
Марка: WADER
Страхотна, многоцветна детска мелница за вода и пясък. Изработена от висококачествена пластмаса, безопасна за здравето на детето...
12.00лв.
Марка: WADER
Детска лопата с алуминиева дръжка. Дължина на дръжката 71 см. Налична в различни цветове...
6.00лв.
Марка: WADER
Голям боклукчийски камион в интензивни, хубави цветове. Камионът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Камионът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове, които привличат вни..
17.00лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)