Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Влакчета, самолети, хеликоптери и др. превозни средства

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: POLESIE
Volvo товарен камион с кран и конструктор. Оцветен в пъстър оранжев цвят точно като истински! Оставете детето си да товари и разтоварва палето с конструтор с помощта крана позициониран в задната част. Всички малки детайли като предни светлини, странични огледала и предупредителни стикери, правят кам..
51.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Преносимата пожарна станция може да се използва за игра както в удобната и уютна детска стая, така и на път. Единственото което трябва да направи Вашият малчуган е да прибере дървените елементи в кутията и да я пренесе с помощта на удобната дръжка разположена в горната част. Разгънете кутията и пред..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Триетажният паркинг на Tooky Toy е подходящ за деца над 3 годишна възраст. Разполага с платформа за хеликопрети, асансьор, паркинг за коли и бензиностанция. Изработен от висококачествена дървесина включваща хвойна и шперплат. Повурхността на всяко едно от нивата е внимателно полирана и лакирана с бе..
85.00лв.
Марка: POLESIE
Здрав и безопасен багер с подвижни части. Колелата са с истинска гума и метални оси. Има голяма и удобна дръжка за носене. Продукт, изработен от висококачествена и безопасна пластмаса...
29.00лв.
Марка: POLESIE
Всеки малък фермер се нуждае от трактор. Реалистичен многоцветен модел на трактор за деца. Големите колела в стил “трактор“ могат да се движат по различни повърхности. В предната част на трактора е греблото на трактора, а задната е оборудвана с накланящо се ремарке с отварящ заден капак...
14.70лв.
Марка: POLESIE
Всички малки фермери се нуждаят от собствен трактор! Реалистично оформена многоцветна играчка за шампиони за деца. Големите колела за стил на трактори могат да преминават през различни повърхности. На предната част на трактора е работещ Frontloader. Тракторът също така се предлага с наклонено задно ..
42.00лв.
Марка: POLESIE
С голямо гребло, което може да се движи с помощта на сребристата дръжка и . страничния блокиращ механизъм. Въртящи предни колела за лесна маневреност. устойчиви и меки гуми от истинска гума. В комплект с 2 бариера. За деца над 1 година...
31.00лв.
Марка: POLESIE
Багерът има здраво, подвижно рамо и накланящо се гребло. Той работи чудесно както в домашни условия, така и в пясъка. Играчката се препоръчва да се използва от деца над 12 месеца. Изработена от висококачествена пластмаса, гарантираща дълготрайност и безопасност при употреба. Реалистично оформена. С ..
8.50лв.
Марка: POLESIE
Голям трактор в интензивни, хубави цветове. Тракторът Baby Gripcar е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тракторът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на трактора, коит..
17.00лв.
Показани 1 от 30 | 85 (3 Страници)