Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Влакчета, самолети, хеликоптери и др. превозни средства

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: POLESIE
Volvo товарен камион с кран и конструктор. Оцветен в пъстър оранжев цвят точно като истински! Оставете детето си да товари и разтоварва палето с конструтор с помощта крана позициониран в задната част. Всички малки детайли като предни светлини, странични огледала и предупредителни стикери, правят кам..
51.00лв.
Марка: POLESIE
Боклукчийски камион с гумени колела. Механичен контрол на контейнера. Заоблени форми. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
21.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Преносимата пожарна станция може да се използва за игра както в удобната и уютна детска стая, така и на път. Единственото което трябва да направи Вашият малчуган е да прибере дървените елементи в кутията и да я пренесе с помощта на удобната дръжка разположена в горната част. Разгънете кутията и пред..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Триетажният паркинг на Tooky Toy е подходящ за деца над 3 годишна възраст. Разполага с платформа за хеликопрети, асансьор, паркинг за коли и бензиностанция. Изработен от висококачествена дървесина включваща хвойна и шперплат. Повурхността на всяко едно от нивата е внимателно полирана и лакирана с бе..
85.00лв.
Марка: POLESIE
Всеки малък фермер се нуждае от трактор. Реалистичен многоцветен модел на трактор за деца. Големите колела в стил “трактор“ могат да се движат по различни повърхности. В предната част на трактора е греблото на трактора, а задната е оборудвана с накланящо се ремарке с отварящ заден капак...
14.70лв.
Марка: POLESIE
Тракторът Grip е с уникално високо качество, красив и функционален. Той е изработен от здрава, трайна пластмаса и истинска гума. Пластмасовите цветове са ярки и привлекателни към детето, а гумената дръжка е мека и лесна за захващане, което го прави много удобен за маневриране, а гумите са като истин..
29.00лв.
Марка: POLESIE
С голямо гребло, което може да се движи с помощта на сребристата дръжка и . страничния блокиращ механизъм. Въртящи предни колела за лесна маневреност. устойчиви и меки гуми от истинска гума. В комплект с 2 бариера. За деца над 1 година...
31.00лв.
Марка: POLESIE
Голям трактор в интензивни, хубави цветове. Тракторът Baby Gripcar е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тракторът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на трактора, коит..
17.00лв.
Показани 1 от 30 | 99 (4 Страници)