Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Строителни

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: PILSAN
..
78.00лв.
Марка: POLESIE
Volvo товарен камион с кран и конструктор. Оцветен в пъстър оранжев цвят точно като истински! Оставете детето си да товари и разтоварва палето с конструтор с помощта крана позициониран в задната част. Всички малки детайли като предни светлини, странични огледала и предупредителни стикери, правят кам..
51.00лв.
Марка: POLESIE
Здрав и безопасен багер с подвижни части. Колелата са с истинска гума и метални оси. Има голяма и удобна дръжка за носене. Продукт, изработен от висококачествена и безопасна пластмаса...
29.00лв.
Марка: POLESIE
Всеки малък фермер се нуждае от трактор. Реалистичен многоцветен модел на трактор за деца. Големите колела в стил “трактор“ могат да се движат по различни повърхности. В предната част на трактора е греблото на трактора, а задната е оборудвана с накланящо се ремарке с отварящ заден капак...
14.70лв.
Марка: POLESIE
Всички малки фермери се нуждаят от собствен трактор! Реалистично оформена многоцветна играчка за шампиони за деца. Големите колела за стил на трактори могат да преминават през различни повърхности. На предната част на трактора е работещ Frontloader. Тракторът също така се предлага с наклонено задно ..
42.00лв.
Марка: POLESIE
С голямо гребло, което може да се движи с помощта на сребристата дръжка и . страничния блокиращ механизъм. Въртящи предни колела за лесна маневреност. устойчиви и меки гуми от истинска гума. В комплект с 2 бариера. За деца над 1 година...
31.00лв.
Марка: POLESIE
Голям трактор в интензивни, хубави цветове. Тракторът Baby Gripcar е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Тракторът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на трактора, коит..
17.00лв.
Марка: POLESIE
28x13x16.50..
9.00лв.
Марка: POLESIE
Трактор-елеватор с резервоар, подходящ за активни игри навън и у дома. Играчката има големи гумени колела, които се въртят лесно, оставяйки реални отпечатъци на земята или пясъка. Продуктът е изработен от абсолютно безопасна и висококачествена пластмаса. Играчката има реалистични функционални елемен..
37.00лв.
Марка: POLESIE
38.50x15.50x15.70..
25.50лв.
Марка: PILSAN
Детски строителен камион PILSAN Power..
33.00лв.
Марка: WADER
Голям самосвал с ремарке в интензивни, хубави цветове. Камионът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Камионът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове, които привличат вним..
27.00лв.
Марка: POLESIE
Детски самосвал POLESIE Cons Truck..
29.00лв.
Марка: POLESIE
Детски кран,трактор и камион POLESIE Агат..
47.00лв.
Марка: WADER
Голям кран в интензивни, хубави цветове. Кранът е перфектно изработена играчка, която ще привлече вниманието на всяко дете. Кранът е изработен от висококачествени материали, благодарение на което той е много издръжлив. Допълнително предимство са ярките цветове на крана, които привличат вниманието на..
17.00лв.
Марка: POLESIE
Детски кран POLESIE Take Apart..
27.50лв.
Марка: Polesie/Mammoet
Детският кран МАММОЕТ предлага на Вашето дете да влезе в ролята на истински строител. Играчката не може да остане незабелязана благодарение на реалистичния си размер и дизайн, както и внимание към към всички малки детайли. Оборудван с подвижен кран, имитация на стъклени прозорци и въртящи се колела...
82.00лв.
Марка: POLESIE
Детайлен и реалистичен товарен камион идва в комплект с трактор Volvo. Оцветени в ярък оранжев цвят точно както истинските Volvo камиони. Децата могат лесно да превозват играчките си с помощта на камиона или да копаят в пясъчника с трактора. Изработени от високо качествена пластмаса. Подходящ за дец..
83.00лв.
Марка: POLESIE
Wader Car - влекач + багер. Когато погледнете снимките на играчките от серията VOLVO от Polesie, веднага оставят силно впечатление, че те изглеждат като истински камиони. Всъщност тези миниатюри на популярни строителни автомобили са направени от най-висококачествени материали. Те са издръжливи и без..
86.00лв.
Марка: POLESIE
Детски бетоновоз POLESIE Take Apart..
30.00лв.
Марка: PILSAN
Детски багер с гребло PILSAN 06206..
57.00лв.
Марка: Polesie/Mammoet
Най - голямата фабрика за производство на детски играчки в ОНД - Полесье, заедно с МАММОЕТ компания специализирана в извозването на тежки товари и производство на тежкотоварна техника, стартират уникална лицензирана серия от детски играчки. MAMMOET багер е първият ride on с гребло от уникалната сери..
105.00лв.
Марка: POLESIE
Много добре завършен модел на валяк. Тази играчка има голяма предна ролка. С въртяща се предна ос. Бутнете валяка напред и ролката ще се завърти...
46.00лв.
Марка: POLESIE
27x14.8x18.5..
29.00лв.
Марка: POLESIE
29.60x16.50x20.50..
32.00лв.
Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)