Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Сенници и щори

Марка: Reer
Универсална щора за задния прозорец на колата Предпазва малките пасажери от директна слънчева светлина Практичната щора на Reer се монтира изключително лесно и е подходяща за всички плоски задни автомобилни прозорци. Осигурява комфортно и спокойно пътуване. Прибира се само с натискане на един бут..
14.99лв.
Марка: Reer
Предпазва малките пътници от пряка слънчева светлина Лесно махане и слагане с помощта на вендузи Предпазва вашия малък пътник от пряко слънце Може да бъде свързан по всяко време Черните вендузи предотвратяват вредния ефект на лещата Полупрозрачен - все още позволява на детето да прозира Без вред..
10.99лв.
Марка: Reer
Надеждна защита срещу пряка слънчева светлина и вредни UV лъчи Подходящи за повечето прозорци на автомобили Лесен монтаж и здраво задържане Осигурете защитна сянка по време на път Децата често са изложени на продължителни периоди на слънчева светлина, особено по време на дълги пътувания с кола и ..
18.99лв.
Марка: Reer
Комплект  светлоотразителни ленти Флуоресцентно жълти с отразяващ печат Самозалепващи се, универсално приложими 4 броя Повече безопасност в тъмното При лоша видимост, като здрач, тъмнина, мъгла или дъжд, пешеходците често се виждат едва в последния момент. Ето защо разходките или излизанията пе..
29.99лв.
Марка: Tineo
Интегрална защита от слънчевите лъчи по време на пътувания с кола. Ултра фин-сенникът за кола предлага максимална защита срещу слънцето, като не намалява видимостта на шофьора извън колата. Съставен от разтеглив мрежест материал, който се адаптира към всички модели автомобили. Покрива стъклото от дв..
34.98лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)