Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

POLESIE

Марка: POLESIE
Детски трактор фертилизатор Polesie Progress е за деца над 3 години, прелагащ множество възможности за игри и забавления както вътре, така и навън. Предният капак на тракторчето, както и този на контейнера, се отварят. Характеристики на Трактор фертилизатор POLESIE Progress: За деца на..
16.00лв.
Марка: POLESIE
Детското тракторче със затваряща се лопата Polesie Progress е една страхотна играчка, произведена от напълно безопасни и нетоксични за детското здраве материали, като в същото време дизайнът е много реалистичен. Предлага на малчуганите възможност за дълги игри и забавления и развитие на детското въо..
16.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор снегорин Polesie Progress предоставя множество възможности за игри и забавления на децата. Контейнерът в задната част на тракторчето се отваря, а греблото отпред е подвижно, което дава възможност за развиване на въображението на децата. Характеристики на Трактор снегорин POLES..
21.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор с цистерна Polesie Progress е произведен от напълно безопасни и нетоксични за детското здраве материали. Предназначен е за деца, които обичат игрите и забавленията както вътре, така и навън. Характеристики на Трактор с цистерна POLESIE Progress: За деца над 3 години От..
19.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор с ремарке и гребло Polesie Progress е за деца над 3 години и предназначен за дълги игри и забавления. В ремаркето могат да бъдат превозвани други играчки или различни предмети, а греблото, в предната част на трактора, е подвижно нагоре и надолу. Характеристики на Трактор с рем..
24.00лв.
Марка: POLESIE
Детският трактор с рамо и лопата Polesie Progress е за деца над 3 години, изработен от висококачествени нетоксични за детското здраве материали Характеристики на Трактор с рамо и лопата POLESIE Progress: За деца над 3 години Реалистичен дизайн Нетоксични материали Отваряем преден..
16.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор с плуг Polesie Progress е произведен от висококачествени материали, напълно безопасни за детското здраве. Подходящ е за деца над 3 години, търсещи забавленията и игрите. Характеристики на Трактор с плуг POLESIE Progress инерционен: За деца над 3 години Комплектът включ..
19.00лв.
Марка: POLESIE
Детският трактор с лопата и ремарке е подходящ за най-различни игри и забавления. В ремаркето могат да бъдат превозвани различни играчки и предмети, което от своя страна дава възможност за дълги игри. Характеристики на Трактор с лопата и ремарке POLESIE: За деца над 3 години Реалисти..
24.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор с лопата и гребло от Polesie е перфектният подарък за Вашия мъник Характеристики на трактор с лопата и гребло POLESIE: Размер: 26x10.5x13.5 см Подходящ за деца над 3 години..
21.00лв.
Марка: POLESIE
Детският трактор с лопата Polesie е за деца над 3-годишна възраст и е изработен от напълно нетоксични и безопасни за детското здраве материали. Подходящ за игри и забавления на малчуганите. Характеристики на Трактор с лопата POLESIE: За деца над 3 години Лопатката се движи нагоре и н..
15.00лв.
Марка: POLESIE
Детският трактор Polesie Progress с реалистичен дизайн, както и преден капак, който може да се отваря и затваря. Вложените материали са напълно нетоксични и безопасни за детското здраве. Характеристики на Трактор POLESIE Progress инерционен: За деца над 3 години Реалистичен дизайн ..
13.00лв.
Марка: POLESIE
Детска строителна количка Polesie Mammoet включва в комплекта общо 5 елемента. Детската играчка е подходяща както за игра вътре, така и навън. Характеристики на Строителна количка POLESIE Mammoet 5 части: За деца над 3 години Реалистичен дизайн Висококачествени материали, безопасни..
61.00лв.
Марка: POLESIE
Плажен комплект от 7 части подходящ за забавленията на плажа. Характеристики на плажен комплект POLESIE 7 части: Подходящ за деца над 1 година 7 елемента..
7.00лв.
Марка: POLESIE
Плажен комплект от 11 части за забавленията на плажа. Характеристики на плажен комплект POLESIE 11 части: Подходящ за деца над 1 година Включва: кофичка, сито, лейка, шест пясъчни формички, гребло и лопатка. Изработен от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете...
12.50лв.
Марка: POLESIE
Детското камионче с повдигаща каросерия Polesie е за дечица над 3 години. Дизайнът е реалистичен и модерен, а бордовете на каросерията могат да се отварят. Голяма детска играчка, с която детето може да се играе дълго време. Характеристики на Камион с повдигаща каросерия Polesie: За деца над..
39.00лв.
Марка: POLESIE
Детско камионче с кран Polesie Diamond е за дечица над 3 години, които търсят игрите и забавленията. Вложените материали са напълно безопасни за детското здраве. Характеристики на Камион с кран Polesie Diamond: За деца над 3 години Комплектът включва и конуси Реалистичен дизайн Качест..
39.00лв.
Марка: POLESIE
Детско камионче с багер Polesie Mammoet е предназначено за дечица над 3 години. В комплекта се съдържат 2 броя играчки - багер и камионче. Багерът може да се поставя в каросерията на камиончето и да се превозва. Характеристики на Камион с багер POLESIE Mammoet: За деца над 3 години К..
39.00лв.
Марка: POLESIE
Детско камионче с багер Polesie Diamond е предназначено за игри и забавления на деца над 3 години. Предлага реалистичен дизайн и материали, напълно безопасни за детското здраве. Характеристики на Камион с багер POLESIE Diamond: За деца над 3 години Конуси, включени в комплекта За и..
35.00лв.
Марка: POLESIE
Детски камион от 7 части, който съдържа няколко различни формички в пъстри цветове и каросерия, в която могат да бъдат превозвани. Характеристики на Камион комплект POLESIE 7 части: За деца 12+ месеца Комплектът съдържа 7 части Различни форми и цветове Тегло: 0.440 кг..
13.00лв.
Марка: POLESIE
Камион Polesie Гигант издава още от своето име - той е с големи размери за големи забавления! Разполага с каросерия, в която могат да се поставят други играчки и да се превозват. Характеристики на Камион Polesie Гигант: За деца над 3 години Голяма играчка за големи игри и забавления Кар..
73.00лв.
Марка: POLESIE
Детски трактор POLESIE е играчка, която всеки малчуган иска. Подходяща е за деца над 3 години. Характеристики на детски трактор POLESIE: Размер: 18.8x10.4x11 см Подходяща за деца над 3 години..
13.00лв.
Бетонобъркачка POLESIE
-10 %
Марка: POLESIE
Градинският бетонов миксер заради великолепните му размери е идеален за забавление навън. Децата могат да играят с него в пясъчника, изливайки пясъка в барабана и смесването му, например с вода - благодарение на манивелата за разбъркване. Докато играете у дома, децата могат да смесват кубчета, то..
116.10лв. 129.00лв.
Марка: POLESIE
Фантастичният стол с аксесоари е идеален за всака малка майка. Децата обичат да наблюдават обкръжението си, поради което често играят на магазин или къща. Те играят различни роли, и различни герои. Този стол с допълнителни аксесоари може да бъде чудесен начин да разнообразите това забавление. Компле..
35.00лв.
Марка: POLESIE
Сортер къщичка POLESIE..
41.50лв.
Марка: POLESIE
Сортерът е оборудван със шест блокчета с различни цветове, чиито форми съответстват на основните геометрични фигури. Всеки от тях е съпоставим с един от отворите, разположени на покрива. Можете да достигнете вътрешността на къщата, като отворите вратата със специален ключ. Той е фиксиран на халка, к..
31.00лв.
Марка: POLESIE
Образователна играчка с различни геометрични форми и два ключа за вратите на къщата. Развийте въображението и творчеството на децата. Препоръчва се за деца над 3 години...
22.00лв.
Марка: POLESIE
Сортер POLESIE Pets House..
27.80лв.
Марка: POLESIE
Сет за игра POLESIE Nanny в куфар..
26.00лв.
Марка: POLESIE
Включва кофичка, сито, мелница, гребло и лопатка. Изработен от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете...
19.50лв.
Марка: POLESIE
Плажен комплект за игра. Включва кофичка за пясък, сито, лопатка, гребло, лейка, 2 бр. пясъчни формички...
7.00лв.
Показани 1 от 30 | 161 (6 Страници)