Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

POLESIE

Марка: POLESIE
Големият комплект тухли е идеален за игра при всякакви условия. На разположение на младия строител са висококачествени инструменти (лопата, кофа, лейка, мистрия, шпатула, шлем и голяма тухлена форма). Целият комплект е с висока устойчивост, което гарантира безопасната игра през годините. Дължина на ..
26.00лв.
Марка: POLESIE
Фантастичният стол с аксесоари е идеален за всака малка майка. Децата обичат да наблюдават обкръжението си, поради което често играят на магазин или къща. Те играят различни роли, и различни герои. Този стол с допълнителни аксесоари може да бъде чудесен начин да разнообразите това забавление. Компле..
32.00лв.
Марка: POLESIE
Детски сортер локомотив The Smurfs е завладяваща, предизвикателна и супер забавна играчка за сортиране. Пъстрият дизайн ще подпомогне цветовото възприятие на Вашето дете от съвсем ранна детска възраст. Съдържа шест различни по цвят и форма фигури, които трябва да бъдат промушени през точно определен..
17.00лв.
Марка: POLESIE
Сортер къщичка POLESIE..
41.50лв.
Марка: POLESIE
Сортерът е оборудван със шест блокчета с различни цветове, чиито форми съответстват на основните геометрични фигури. Всеки от тях е съпоставим с един от отворите, разположени на покрива. Можете да достигнете вътрешността на къщата, като отворите вратата със специален ключ. Той е фиксиран на халка, к..
27.00лв.
Марка: POLESIE
Образователна играчка с различни геометрични форми и два ключа за вратите на къщата. Развийте въображението и творчеството на децата. Препоръчва се за деца над 3 години...
20.00лв.
Марка: POLESIE
Образователен детски сортер къщичка, с множество функции подпомагащи развитието на детето от съвсем ранна детска възраст. Удобните за хващане форми - геометрични фигури трябва да бъдат промушени през покрива на къщичката, като всяка формичка минава през точно определено място. Многоцветните врати с ..
27.70лв.
Марка: POLESIE
Сортер POLESIE Pets House..
27.80лв.
Марка: POLESIE
Сет за игра POLESIE Nanny в куфар..
26.00лв.
Марка: POLESIE
Комплектът образователни магнитни знаци и цифри е удобен за приложение както на хладилна врата, така и върху черна/бяла дъска. Може да се използва у дома или в детската градина. Подпомага лесното заучаване на простите числа от 0 до 9, както и съпътстващите ги събиране, изваждане, умножение и деление..
9.00лв.
Марка: POLESIE
Леглото за кукли HEART е чудесно допълнение към кукленския кът на вашето дете. Дизайнът позволява леглото да бъде използвано и като люлка. Свежите цветове в розово и синьо правят леглото подходящо както за момичета, така и за момчета. Лесно сглобяемо, изработено от висококачествена пластмаса...
13.00лв.
Марка: POLESIE
Детската кукленска къща има ярък и реалистичен дизайн, изработен от висококачествена пластмаса. Къщата е на два етажа и има няколко зони за игра. Малките принцеси ще имат възможност да играят и с кукленските мебели включени в комплекта. Къщата има опция за сгъване и разгъване. Размер в събран вид: ..
39.00лв.
Марка: POLESIE
Съдомиялна машина от модулната серия KARMEN. Модулът включва един брой съдомиялна със звукови ефекти, игрален панел с мивка, рафт за съхранение, лъжица - 1 бр., вилица - 1 бр., нож - 1 бр., чинийки - 2 бр. Във вратата на съдомиялната машина има резервоар в който може да изсипете около 10 - 15 мл. во..
115.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор пирамида POLESIE Бебешки чашки..
17.00лв.
Марка: POLESIE
С този особено красив модел, децата могат да направят своя първи опит за работа с мотокар. Той насърчава двигателните умения и носи добро настроение! Вилката може без усилия да се движи нагоре и надолу и да се накланя, а палетът със строителните блокове може да бъде разглобяван. Голям, надежден и уд..
52.00лв.
Марка: POLESIE
Цветните кубчета от комплекта развиват възприятието на цветовете на детето, а играта с комплекта допринася за развитието на фините двигателни умения на ръцете и въображението...
29.00лв.
Марка: POLESIE
Кубчета за строене. 45 броя в кутия...
19.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 95 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
20.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 96 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
18.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор “Builder“ (74 елемента) (в контейнер) - красив и висококачествен дизайн, който определено ще се хареса на детето! Играта с конструктора допринася за развитието на цветовото възприятие, фините двигателни умения и въображението. Отличният дизайн на всички части от продукта удовлетворява ок..
48.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 72 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
15.50лв.
Марка: POLESIE
Конструктор “Builder“ (54 елемента) (в контейнер) - красив и висококачествен дизайн, който определено ще се хареса на детето! Играта с конструктора допринася за развитието на цветовото възприятие, фините двигателни умения и въображението. Отличният дизайн на всички части от продукта удовлетворява ок..
27.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 48 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
12.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 32 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
9.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 253 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
48.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 175 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
34.70лв.
Марка: POLESIE
Конструктор POLESIE Малък Строител 128 части..
53.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор 115 ел. от серията “МАЛЪК СТРОИТЕЛ“, предназначен за деца над 3 год...
23.00лв.
Марка: POLESIE
Конструктор “Builder“ (114 елемента) (в контейнер) - красив и висококачествен дизайн, който определено ще се хареса на детето! Играта с конструктора допринася за развитието на цветовото възприятие, фините двигателни умения и въображението. Отличният дизайн на всички части от продукта удовлетворява о..
38.00лв.
Марка: POLESIE
Нищо не развива креативността и подвижността на нашите деца, както играта с блокчета. С прости елементи те могат да изградят почти всичко, което могат да измислят. предлагаме голям набор от 126 големи елемента, с които могат да играят дори и най-малките. Всеки блок е изработен от най-висококачествен..
44.50лв.
Показани 1 от 30 | 137 (5 Страници)