Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Писти и паркинги

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: PILSAN
Детска писта с две коли и мини град Pilsan съдържа 28 елемента, сред които 2 коли, 2 дървета и 4 мини сгради. Пъстрите цветове предпоставят детето към игра. Характеристики на Писта с две коли и мини град PILSAN: За деца над 3 години 28 елемента в комплекта, в който се включват 2 ко..
20.00лв.
Дървен гараж на три етажа MONI TOYS Дървен гараж на три етажа MONI TOYS
-7 %
Марка: MONI
..
92.07лв. 99.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Занимателна състезателна писна с четири колички включени в комплекта. Стабилна дървена конструкция с четири различни по цвят нива. Пуснете количките една след друга от най - вискокото ниво и просто се насладете на състезанието. Изработена от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете. Подх..
31.90лв.
Пътни знаци PILSAN 10 части Пътни знаци PILSAN 10 части
-7 %
Марка: PILSAN
Образователни детски пътни знаци Pilsan. Височина 85 см. Опция за използване на открито. Лесна инсталация. Изработени от материали и бои напълно безопасни за здравето на детето. Предназначени за деца над 36 м+...
88.35лв. 95.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървен паркинг с коли Melissa&Doug..
45.90лв.
Марка: POLESIE
Паркинг гаражът има 3 нива, които подканят за игра и шофиране. На път с дължина 2,7 м състезателите могат да карат по пистата си смело. С 3-те автомобила, включени в комплекта, забавлението може да започне веднага! С включени аксесоари. Гаражът е оборудван със съответния игрален път, пътни знаци и п..
71.00лв.
Марка: Dolu
Детски паркинг DOLU..
39.90лв.
Марка: Marionette
Игралният комплект гараж от Marionette Wooden Toys ще се хареса на най-малките автомобилисти! Комплектът се състои от гараж на две нива, с автомобилен "асансьор" , хеликоптерна площадка отгоре. И две коли. Колите са с гладко движещи се пластмасови гуми. От хеликоптерната площадка освен асансьо..
59.99лв.
Детски гараж с паркинг + пътни знаци POLESIE 4 етажа
-7 %
Марка: POLESIE
Централната част на сградата е съставена от паркинги, оборудвани със защитни бариери. Следващите нива са свързани с изходите. Целият район е заобиколен от алеи, образуващи пътна мрежа, по които са поставени множество пътни знаци. На дъното на входа на паркинга има бензиностанция, автомивка с въртящи..
86.49лв. 93.00лв.
Детска писта POLESIE Летище Детска писта POLESIE Летище
-7 %
Марка: POLESIE
Уникална играчка, която винаги ще зарадва детето ви и ще насърчи пълното развитие на личността му. Ярки детайли, отлични инструменти със светлинни и звукови ефекти. Включва инерционни самолети, 2 малки коли, 4 пътни знака. Летището е оборудвано с асансьор, където може да се повдигне колата до паркин..
65.10лв. 70.00лв.
Гараж POLESIE Lift Улица Гараж POLESIE Lift Улица
-10 %
Марка: POLESIE
С удобна дръжка за носене, асансьор, автомивка, странична линия, бензиностанция и малки автомобили. Не се изисква монтаж, може да се започне играта веднага. Включена пътна система с много аксесоари. Големи, удобни копчета...
90.90лв. 101.00лв.
Гараж POLESIE Lift
-7 %
Марка: POLESIE
В комплект с автомобили, голяма метална дръжка, работна лебедка за повдигане, бензиностанция. Подходящ за деца над 3 години. Изработена от висококачествена пластмаса...
88.35лв. 95.00лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)