Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Писти и паркинги

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: PILSAN
Детска писта с две коли и мини град Pilsan съдържа 28 елемента, сред които 2 коли, 2 дървета и 4 мини сгради. Пъстрите цветове предпоставят детето към игра. Характеристики на Писта с две коли и мини град PILSAN: За деца над 3 години 28 елемента в комплекта, в който се включват 2 ко..
20.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 8 части. Занимателна състезателна писна с шест колички включени в комплекта. Стабилна дървена конструкция с четири различни по цвят нива. Пуснете количките една след друга от най - вискокото ниво и просто се насладете на състезанието. Изработена от бои и материали безопасни за здравето на В..
39.90лв.
Дървен гараж на три етажа MONI TOYS Дървен гараж на три етажа MONI TOYS
-7 %
Марка: MONI TOYS
..
92.07лв. 99.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 21 части. Тази забавна и образователна детска писта е в пъстри цветове. Малчовците могат да карат своите коли и автобуси из улиците на City road! Процесът на сглобяване възпитава у децата търпение и развива координацията. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
25.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Занимателна състезателна писна с четири колички включени в комплекта. Стабилна дървена конструкция с четири различни по цвят нива. Пуснете количките една след друга от най - вискокото ниво и просто се насладете на състезанието. Изработена от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете. Подх..
31.90лв.
Марка: PILSAN
Образователни детски пътни знаци Pilsan. Височина 85 см. Опция за използване на открито. Лесна инсталация. Изработени от материали и бои напълно безопасни за здравето на детето. Предназначени за деца над 36 м+...
95.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървен паркинг с коли Melissa&Doug..
45.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Триетажният паркинг на Tooky Toy е подходящ за деца над 3 годишна възраст. Разполага с платформа за хеликопрети, асансьор, паркинг за коли и бензиностанция. Изработен от висококачествена дървесина включваща хвойна и шперплат. Повурхността на всяко едно от нивата е внимателно полирана и лакирана с бе..
84.90лв.
Марка: Melissa&Doug
Детско килимче с дървени МПС Melissa&Doug..
79.90лв.
Марка: Dolu
Детски паркинг DOLU..
39.90лв.
Марка: POLESIE
Централната част на сградата е съставена от паркинги, оборудвани със защитни бариери. Следващите нива са свързани с изходите. Целият район е заобиколен от алеи, образуващи пътна мрежа, по които са поставени множество пътни знаци. На дъното на входа на паркинга има бензиностанция, автомивка с въртящи..
93.00лв.
Детска писта POLESIE Летище Детска писта POLESIE Летище
-5 %
Марка: POLESIE
Уникална играчка, която винаги ще зарадва детето ви и ще насърчи пълното развитие на личността му. Ярки детайли, отлични инструменти със светлинни и звукови ефекти. Включва инерционни самолети, 2 малки коли, 4 пътни знака. Летището е оборудвано с асансьор, където може да се повдигне колата до паркин..
66.50лв. 70.00лв.
Марка: PILSAN
Забавна и образователна 360° писта Race. Светкавично ускорение и бърз стоп! Дължина на трасето - 250 см. В комплекта има включена състезателна количка. Сглобете за секунди и се впуснете в шеметни състезания на високи скорости. Удобен и ергономичен дизайн. Изработена от суровини и материали безопасни..
27.00лв.
Гараж POLESIE Lift Улица Гараж POLESIE Lift Улица
-7 %
Марка: POLESIE
С удобна дръжка за носене, асансьор, автомивка, странична линия, бензиностанция и малки автомобили. Не се изисква монтаж, може да се започне играта веднага. Включена пътна система с много аксесоари. Големи, удобни копчета...
93.93лв. 101.00лв.
Марка: POLESIE
В комплект с автомобили, голяма метална дръжка, работна лебедка за повдигане, бензиностанция. Подходящ за деца над 3 години. Изработена от висококачествена пластмаса...
95.00лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)