Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Основи за столчета за кола

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Cosatto
Съвместим с детско столче за кола Cosatto TOTE i-size Лесна за инсталиранеОтговаря на R129 / i-size стандарт Поставете столчето за кола TOTE i-Size с базата Tote i-Size за изключително удобство. Ако имате ISOFIX анкери в колата си, тогава просто поставете столчето си върху базата. ISOFIX е изключите..
349.00лв.
Марка: Cosatto
Съвместим с детско столче за кола Cosatto Acorn i-size Лесна за инсталиранеОтговаря на R129 / i-size стандарт Поставете столчето за кола Acorn i-Size с базата Acorn i-Size за изключително удобство. Ако имате ISOFIX анкери в колата си, тогава просто поставете столчето си върху базата. ISOFIX е изключ..
299.00лв.
Марка: Tutis
Характеристики на Основа за столче за кола TUTIS ISOFIX i-Size Elo Универсалната система ISOFIX I size е предназначена да подобри безопасността на бебе или дете по време на пътуване в кола, като осигурява сигурна и здрава връзка между столчето за кола и автомобила. Това е международно п..
299.00лв.
Марка: Avionaut
Isofix база подходяща за Avionaut Kite.Isofix системата за монтиране на детско столче почишава сигурността на детето по време на пътуване и при евентуален инцидент. Isofix базата на Avionaut е подходяща за столче Avionaut JET. Съвместима е с всички автомобили оборудвани със система Isofix. ..
299.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)