Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Огледала за обратно виждане

Продукти, добавени за сравняване:0
Огледало за обратно виждане REER SafetyView Огледало за обратно виждане REER SafetyView
-17 %
Марка: Reer
Помага да държите бебето си под око Голяма повърхност, за максимален радиус на видимост Универсално, подходящо за всички превозни средства SafetyView Ви помага винаги да държите бебето под око, дори на задната седалка Изключително голямата, извита огледална повърхност дава максимален радиус на ..
18.99лв. 22.99лв.
Марка: Reer
позволява директен изглед към вашите деца за всички бебешки колички или бебешки столчета в автомобила бързо и лесно закрепване на облегалката за глава безопасно и здраво задържане сферична става за гъвкаво и персонализирано регулиране Благополучието на вашето дете винаги ще има първостепенен при..
39.99лв.
Марка: Reer
Позволява директен изглед на вашите децаБързо и лесно закрепване на предното стъклоСъс сферична става за гъвкаво и индивидуално регулиране Позволява директен поглед към децата бързо и лесно Закрепване на предното стъкло Системата за всмукване на Twist2Fix осигурява допълнителна стабилност и сигурно..
13.99лв.
Марка: Reer
позволява директен изглед към вашите деца за всички бебешки колички или бебешки столчета в автомобила голяма, извита огледална повърхност за максимално зрително поле оптимален изглед на детето в тъмнина благодарение на интегрираната светлина особено лесен и безопасен монтаж чрез каишкиЗа безопасно в..
59.99лв.
Марка: Cangaroo
Лесно за монтиране огледало, което се прокрепя за секунди на облегалката на главата на задната седалка и се върти и накланя за по-добра видимост.Проектирано, за да ви помогне да виждате детето си , когато е в седалка,обърната по посока,обратна на движението, без да обръщате главата си, докато шофира..
19.90лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)