Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Огледала за обратно виждане

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Cangaroo
Лесно за монтиране огледало, което се прокрепя за секунди на облегалката на главата на задната седалка и се върти и накланя за по-добра видимост с ЛЕД светлина .Проектирано, за да ви помогне да виждате детето си , когато е в седалка,обърната по посока,обратна на движението, без да обръщате главата с..
35.00лв.
Марка: Tineo
Успокояващо за родителя! ПРАКТИЧНО: Огледалото на Tineo, ви позволява да наблюдавате детето, докато шофирате. Поставя се лесно с помощта на регулируеми презрамки, като предлага широко зрително поле и се върти на 360 °, за да осигури желаният ъгъл. Позволява на детето да се запознае с неговия образ. ..
44.98лв.
Марка: Reer
Помага да държите бебето си под око Голяма повърхност, за максимален радиус на видимост Универсално, подходящо за всички превозни средства SafetyView Ви помага винаги да държите бебето под око, дори на задната седалка Изключително голямата, извита огледална повърхност дава максимален радиус на ..
22.99лв.
Марка: Reer
Благополучието на вашето дете винаги ще има първостепенен приоритет - включително в колата. Позиционирането на малките деца на задната седалка обаче може да затрудни шофьора да ги види. За да ги проверят, шофьорите трябва да се обърнат, което е изключително опасно по време на шофиране. Огледалото за..
39.99лв.
Марка: Reer
Позволява директен поглед към децата бързо и лесно Закрепване на предното стъкло Системата за всмукване на Twist2Fix осигурява допълнителна стабилност и сигурно задържане Със сферична става за гъвкаво и индивидуално регулиране Може да се използва за всички столчета поставени в посока напред или в..
14.99лв.
Марка: Munchkin
Огледало за обратно виждане MUNCHKIN In Sight Mega Mirror..
56.90лв.
Марка: Reer
Още по-безопасно в комбинация с огледалото за родители   Това ви позволява да наблюдавате трафика зад себе си както обикновено, като същевременно наблюдавате детето си.   Детайли: Позволява директен изглед на вашите деца За всички бебешки колички или обърнати назад (прекарани) бебешки седалки ..
59.99лв.
Марка: Cangaroo
Лесно за монтиране огледало, което се прокрепя за секунди на облегалката на главата на задната седалка и се върти и накланя за по-добра видимост.Проектирано, за да ви помогне да виждате детето си , когато е в седалка,обърната по посока,обратна на движението, без да обръщате главата си, докато шофира..
19.90лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)