Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Играчки за момчета

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: POLESIE
Големият комплект тухли е идеален за игра при всякакви условия. На разположение на младия строител са висококачествени инструменти (лопата, кофа, лейка, мистрия, шпатула, шлем и голяма тухлена форма). Целият комплект е с висока устойчивост, което гарантира безопасната игра през годините. Дължина на ..
26.00лв.
Марка: Buba
Лекарският комплект Buba е чудесна играчка, от която детето Ви няма да иска да се откъсне. Комплектът включва: - Работна маса - Термометър - Очила - Чукче, спринцовка, пинсети и други Може да се събере в компактно куфарче с колелца. Размери в сглобен вид: Широчина: 38 см Дълбочина: 23 см Височина: 2..
24.99лв.
Марка: Buba
Комплектът с инструменти Buba е чудесна играчка, от която детето Ви няма да иска да се откъсне.Комплектът включва: - Работна маса - Потапящ се циркуляр -Чук, трион, гаечен ключ, отверка - Болтове и гайки и други Може да се събере в компактно куфарче с колелца. Размери в сглобен вид: Широчина: 38 см ..
24.99лв.
Марка: POLESIE
Комплектът с инструменти на беларуския гигант Polesie, може да се използва, както за групови занятия в чуилища и детски градини, така и за самостоятелна игра в домашни условия. Инструментите включени в комплекта са изработени по подобие на истински работни инструменти. Те позволяват на детето да раз..
39.00лв.
Марка: POLESIE
Комплект за зидари на “Polesie“ ще бъде страхотна играчка за ролевите игри в пясъчника и ще привлече вниманието на децата със ярките цветове и оригиналния си дизайн. С елементите от този комплект, децата могат да играят ролята на истински строители и зидари. Те ще могат умело да използват инструмен..
22.50лв.
Марка: POLESIE
Голям комплект за малък ръководител на строителството. Инструментите са изработени от твърда пластмаса и ви насърчават да играете на открито. Ярките цветове и неограничените възможности за забавление ще завладеят вниманието на вашето дете за дълго време. Комплектът съдържа: количка; защитна каска; л..
57.00лв.
Марка: POLESIE
Количката е незаменим елемент при игра в пясъка и градината. Тя дава на детето много възможности да се забавлява...
27.50лв.
Марка: POLESIE
Изработена от висококачествена пластмаса; с голямо колело; управлява се много лесно чрез отворите на дръжките...
39.80лв.
Марка: MONI
Забавлявайте се с часове с тази базова резачка, която пресъздава реалистични звуци и вибриращо движение, досущ като тази в гаража на татко! Децата обожават ролевите игри! Остриетата на веригата са изработени от мек материал, което означава, че можете да сте спокойни, докато вашето малко дете се прес..
27.00лв.
Марка: POLESIE
Работилницата е феноменален подарък за всички любопитни малчугани, и ще им донесе часове на голямо забавление. Комплектът включва голям набор от инструменти и аксесоари, които ще позволят на детето ви да се чувства като истински механик! играта със серията спомага за развиването на финната могорика ..
73.00лв.
Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)