Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Hauck

Марка: Hauck
Бебешка кошара от 7 части, която разполага с механизъм за сгъване, който я прави много компактна при съхраняване на кошарата вкъши, както и удобна за пътуване, с помощта на включената в комплекта удобна чанта.Нивото за използване от новороденото е на такава височина, че да е максимално удобна за поз..
169.00лв.
Марка: Hauck
Бебешка кошара, която е удобна за ползване както у дома, така и по време на път. Комплектът идва с чанта за съхранение и транспорт, както и удобен механизъм за сгъване и разгъване на кошарата, което я прави практична за ползване.Снабдена е с големи мрежести страни, през които можете да наблюдавате п..
129.00лв.
Марка: Hauck
Бебешката кошара Hauck Face To Me има падаща страна, която позволява позиционирането на кошарата точно до Вашето легло, като по този начин имате възможността по всяко време на нощта да имате лесен достъп до Вашето бебе.Предлага различни възможности за регулиране на височината, като имате възможност ..
339.00лв.
Марка: Hauck
Бебешката кошара Dreamer от марката Hauck има меки плюшени ръбове, което я прави подходяща за използване от новородени бебета, както и тапицерия, която се сваля с цип за по-лесното поддържане и почистване на кошарата.В страничния джоб могат да бъдат съхранявани различни аксесоари и принадлежности за..
199.00лв.
Марка: Hauck
Бебешката кошара Dream n Play от премиум марката Hauck е удобна и практична, подходяща за използване както у дома, така и по време на път, когато например посещавате с Вашето бебе баба и дядо.Подходяща за спане и игра, размерът на матрака е 60 / 120 см, а сгъването и разгъването се случват само с ня..
119.00лв.
Марка: Hauck
Бебешки шезлонг Hauck Alpha може да бъде използван хем като шезлонг, а и като люлка. Включената база дава възможност за люлеене на бебешкия шезлонг, докато 3-точковият предпазен колан се грижи за сигурността на Вашето бебе.Предназначен е за ползване от самото раждане на Вашето дете до достигане на м..
159.00лв.
Марка: Hauck
Универсални адаптери за столчета за кола За фиксиране на столчета за кола към колички Hauck Saturn R и Apollo За трансформиращата се Shop'n Drive система Лесно се монтират Могат да се използват за столчета за кола на Cybex: Aton M i Size; Aton Q; Cloud Q; Aton 5; Aton Q i-Size...
55.90лв.
Показани 1 от 30 | 226 (8 Страници)