Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Домакински уреди

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Little Actress
Предназначена за деца над 3 години. Сложете филийки в тостера и натиснете лостът надолу. Завъртете бутона на тостера надясно и след няколко секунди препечената филийка ще излезе. Завъртете превключвателя на миксера и той ще започне да работи. Ще се издават различни звуци със светлини. Миксерът работ..
34.90лв.
Марка: MONI
Предназначена за деца над 3 годни. Сложете филийки в тостера и натиснете лостът надолу. Завъртете бутона на тостера надясно и след няколко секунди препечената филийка ще излезе. Завъртете бутона на сокоизтисквачката и тя ще започне да работи. Ще се издават звуци със светлини. Сокоизтосквачката работ..
34.90лв.
Марка: Little Actress
Подходяща е за деца над 3 годишна възраст. Играчката е с ON/OFF бутон за пускане или спиране. Завъртете бутона за пара/ мелодии наляво за пара, или надясно за мелодии. Купичката вляво може да се напълни с малко бонбони. Натиснете бутон SUGAR И бонбонките ще се изсипят през долния отвор. Сложете чашк..
42.00лв.
Марка: Marionette
Детска дървена кафемашина MARIONETTE е ролева игра развиваща фината моторика, социалните умения и въображение в децата. Характеристики на детска дървена кафемашина MARIONETTE: Размери: 16х9.3х16.4 см Тегло: 825 грама Материал: Качествена дървесина Комплектът включва: Дървена кафе..
34.99лв.
Марка: PILSAN
Кухненският сет се състой от 26 елемента. Подходящ за деца над 3 годишна възраст. Изработен от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете...
23.00лв.
Марка: MONI
Дървена пещ за пици MONI..
47.00лв.
Марка: MONI TOYS
Детска дървена микровълнова печка с прозрачна, отваряща се врата. Въртящо копче...
34.00лв.
Марка: MONI TOYS
Дървен тостер MONI..
24.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървен тостер Melissa&Doug..
38.90лв.
Марка: MONI TOYS
Дървен сет за кафе MONI..
24.00лв.
Марка: MONI TOYS
Детски дървен миксер MONI..
24.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Детски дървен миксер Melissa&Doug..
79.90лв.
Марка: MONI TOYS
Дървен гофретник с гофрета, разделена на 4 парченца с 4 резенчета ягода. Включва дървена бутилка кленов сироп и чинийка за сервиране с дървено ножче и вилица...
35.00лв.
Марка: POLESIE
Детска кухненска везна POLESIE с тежести..
12.00лв.
Марка: MONI TOYS
Представяме Ви тази луксозна дървена кафемашина, с помощта на която малките съкровища ще могат съвсем самички да приготвят ароматно кафе за мама и тати. Тази много оригинална играчка е едно страхотно допълнение към всяка детска кухня. Към уникалната кафемашина са включени няколко цветни капсули, ч..
37.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Детска дървена кафемашина Melissa&Doug..
63.00лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)