Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Дървени играчки

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: TOOKY TOY
Комплект 36 части. Дървените балансиращи кубчета на Tooky Toy, оцветени в пъстри тонове ще развият способността на децата да разпознават цветовете от съвсем ранна детска възраст, както и ще подпомогнат развитието на фината двигателна моторика и координацията ръка - око. Изработени от висококачествен..
25.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена текстурна низанка Лисица състояща се от 7 части. Включва 4 разноцветни дървени елемента и 2 текстилни ринга. Развива способността за разпознаване на цветове от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървесина. Подходяща за деца над 12 месечна възраст...
21.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената ракета включва няколко вида активности, които развиват фината двигателна моторика, координацията ръка - око и креативността от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървесина. Покрита с бои напълно безопасни за здравето на Вашето дете бои. Подходяща за деца над 24 мес..
43.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 25 части. Дървената магнитна игра за баланс на Tooky Toy е креативно съчетание, което включва игра за баланс, игра за нанизване и магнитен риболов. Съчетанието от пъстри цветове ще подпомогне развитието на цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървеси..
49.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплектът от 46 части включва дъга от цветни слончета и цветен зар. Изградете кула и се пригответе за следващата фаза. Хвърлете зара и преместете слона, който отговаря на цвета от зарчето. Опитайте да балансирате възможно най - дълго! Подходяща за деца над 3 годишна възраст...
29.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 61 части. Тази забавна и същевременно образователна игра за баланс съдържа цветни блокчета с животни и един цветен зар. Подпомага развитието на критичното мислене и въображението на децата по забавен и креативен начин. Подобрява концентрацията и разпознаването на цветовете. Подходяща за дец..
26.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървеният пожарникарски комплект (11 части) съдържа фенер, пожарогасител, компас, полицейски бадж, мегафон, лопата, имитация на огън и други. Играта с пожарникарския сет развива креативността и мисловния процес. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Музикалният детски пумпал е перфектно допълнение към играчките в детския кът. Клатушкайки се мечето възпроизвежда мелодии. Силата на звука е съобразена с изискванията за безопасност. Дървената основа позволява на пумпала да се върти и накланя без да се преобръща. Изработен от бои и материали безопас..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървеният фризьорски комплект от 11 части съдържа спрей за коса, огледало, огледало, гребен, сешоар, преса за коса и други. Всичко това събрано в удобна и компактна чанта за съхранение. Ролевите сетове помагат за развитието на концентрацията и креативността, а също така и изграждането на важни хиги..
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 19 части. Реалистичният зъболекарски комплект включва подвижна протеза, зъболекарска щипка, огледало, спринцовки, четки за зъби, паста за зъби и преносима чанта за съхранение, която позволява лесното пренасяне и съхранение. Вашето дете може да влезе в ролята на истински зъболекар, да научи..
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
..
27.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървеният ветеринарен комплект съдържа 16 части сред, които всичко необходимо на един опитен ветеринар. Ролевите комплекти развиват креативността и въображението. Изработен от бои и материали безопасни за здравето на Вашето дете. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплектът включва цветна кутия и множество дървени фигури. Сгъваема и лесно преносима. Фермата се отваря в предната си част за по - лесен достъп до вътрешната част. Подпомага развитието на цветоусещането и координацията от съвсем ранна детска възраст. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Кутия - замък за принцеси. Децата могат да играят дори в движение. Предният панел се разгъва и разкрива интерактивната зона за игра. Комплектът включва принцеса, рицари, коне, карета и всички други необходими аксесоари, за да допълнят сцената. Когато завършите играта, кутията се сгъва и всичко може ..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената низанка “Пирамиди“ е умел способ и верен помощник още в първите стъпки на опознаване на формите и цветовете. Състои се от три пирамиди с различни по форма и големина фигури. Функциите на низанката подкрепят развитието на цветоусещането и фината двигателна моторика от съвсем ранна детска въ..
28.90лв.
Марка: MONI
Мебели за спалня MONI дървени..
23.00лв.
Марка: MONI
Мебели за всекидневна MONI дървени..
23.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Магнитната игра “Морско дъно“ подпомага развитието на фината двигателна моторика и координацията ръка - око по един забавен и креативен начин. Гмурнете се дълбоко в морето и се запознайте с едни от най - често срещаните обитатели на подводния свят. С помощта на магнитните въдици включени в комплекта..
14.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Жирафчето за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с д..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Слончето за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с дъ..
10.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Играчката за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своите пъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способ за развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е за игра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDF материал в комбинация с д..
10.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървено ремарке с кубчета ABC Melissa&Doug..
22.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Музикалното пиано развива способността за разпознаване на звуци, координацията ръка - око, както и способността за запомняне. Наиснете клавишите и създайте своя собствена мелодия. Подходящо за деца над 3 годишна възраст...
100.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървено мече с връзки Melissa&Doug..
62.90лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървено активити Melissa&Doug..
39.90лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървени форми в кутия Melissa&Doug..
63.90лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървени мечeта с дрехи Melissa&Doug..
40.90лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървени къщички с животни за ориентация Melissa&Doug..
59.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървени кубчета TOOKY TOY 90 елемента..
56.00лв.
Марка: Melissa&Doug
Дървени кубчета Melissa&Doug Животни..
37.90лв.
Показани 1 от 30 | 70 (3 Страници)