Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Дървени играчки

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: TOOKY TOY
Комплект 12 части. Разноцветните кубчетата - гнезда могат да бъдат чудесен способ в процеса на обучение на малките деца. Подредете цветните кутии по големина и приберете всеки динозавър в предназначената за него кутия. С помощта на тази игра децата се учат на пропорции и цветове. Подходяща за деца н..
35.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Играта за баланс Tooky Toy Rainbow е предназначена за развитие на въображението и усета за баланс у децата. Могат да се редят различни форми и фигури, като детето се опитва да ги нареди така, че да не падат. Характеристики на Игра за баланс TOOKY TOY Rainbow: За деца над 18 месеца Из..
35.00лв.
Марка: Marionette
Комплектът вкючва 50 броя цветни блокчета в различни форми. Позволете на вашето дете да развихри въображението и креативността си. Часове забавление и различни възможности за игра. Ръбчетата на блокчетата са заоблени, така, че детето да не може да се нарани. Спецификация: Материал: дърво ..
24.99лв.
Марка: Marionette
С този образователен часовник ще бъде по-лесно за вашето дете да научи как да разпознава часа. Състои се от блокове, които могат да се отделят. Часовникът е както цифров, така и аналогов и насърчава ученето чрез игри и на двата варианта на изписване на часа. Спецификация: Цвят: Многоцве..
39.99лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена текстурна низанка Лисица състояща се от 7 части. Включва 4 разноцветни дървени елемента и 2 текстилни ринга. Развива способността за разпознаване на цветове от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървесина. Подходяща за деца над 12 месечна възраст...
21.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 8 части. Занимателна състезателна писна с шест колички включени в комплекта. Стабилна дървена конструкция с четири различни по цвят нива. Пуснете количките една след друга от най - вискокото ниво и просто се насладете на състезанието. Изработена от бои и материали безопасни за здравето на В..
39.90лв.
Дървена работилничка TOOKY TOY Дървена работилничка TOOKY TOY
-5 %
Марка: TOOKY TOY
Детската дървена работилничка Tooky Toy е предназначена за дечица над 3 години и спомага развитието на когнитивните умения и логиката на детето. Съдържа пълен комплект с инструменти с много цветове. Характеристики на Дървена работилничка TOOKY TOY: За деца над 3 години Изработена от ..
56.05лв. 59.00лв.
Марка: Marionette
Къщата за кукли се предлага с различни аксесоари: кукли и мебели. Сглобете къщата за кукли и я украсете по ваше желание. Помогнете на вашата принцеса да развива въображението и фината си моторика с тази невероятна къщичка на 2 етажа! Спецификация: Съдържание: 11 елемента Размери: 37х26х39..
99.99лв.
Марка: Kikkaboo
Екологична играчка-чесалка с мека и заоблена форма;Изработена от бук и силикон;Лесна за хващане;Благоприятства развитието на фината моторика и въображението в ранна детска възраст;Подходящa за деца на 12+ месеца;Без BPA. Размери:- Продукт: 9х8х4.2 см / 0.08 кг- Цветна кутия: 11.5x4.9x12.8 см / 0.09..
14.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Характеристики на Дървена играчка за дърпане TOOKY TOY Hedgehog: За деца на възраст над 1 година Развива когнитивните умения Пъстри цветове, които привличат детското внимание Размери: 32,5 / 27 / 3,8 см Тегло: 0,86 кг..
39.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената игра с чукче на Tooky Toy е предназначена за дечица на възраст над 1 година. Материалите, от които е произведена, са напълно безопасни за здравето на детето. Дървената игра е предназначена за развитието на координацията, както и ученето на цветовете и числата от 1 до 8. Характеристики н..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена игра с топче Tooky Toy 2в1 е подходящо за дечица на възраст над 18 месеца. Спомага развитието на логическото мислене и финната моторика на детето. Характеристики на Дървена игра с топче TOOKY TOY 2в1: За деца 18+ месеца Развива логическото мислене и финната моторика Размери..
33.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 25 части. Дървената магнитна игра за баланс на Tooky Toy е креативно съчетание, което включва игра за баланс, игра за нанизване и магнитен риболов. Съчетанието от пъстри цветове ще подпомогне развитието на цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървеси..
49.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплектът от 46 части включва дъга от цветни слончета и цветен зар. Изградете кула и се пригответе за следващата фаза. Хвърлете зара и преместете слона, който отговаря на цвета от зарчето. Опитайте да балансирате възможно най - дълго! Подходяща за деца над 3 годишна възраст...
29.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 61 части. Тази забавна и същевременно образователна игра за баланс съдържа цветни блокчета с животни и един цветен зар. Подпомага развитието на критичното мислене и въображението на децата по забавен и креативен начин. Подобрява концентрацията и разпознаването на цветовете. Подходяща за дец..
26.90лв.
Дървена занимателна дъска MONI TOYS Small Дървена занимателна дъска MONI TOYS Small
-5 %
Марка: MONI TOYS
Дървена занимателна дъска Small от MONI TOYS помага на детето да изучава ежедневните дейности чрез игри. Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Small: Размери: 30x30x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцветни, движещи се зъбни колела Цип Въртящи се коле..
56.05лв. 59.00лв.
Дървена занимателна дъска MONI TOYS Small Дървена занимателна дъска MONI TOYS Small
-5 %
Марка: MONI TOYS
Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Small: Размери: 30x30x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцветни, движещи се зъбни колела Цип Въртящи се колела Велкро Два вида резета..
56.05лв. 59.00лв.
Марка: MONI TOYS
Дървената занимателна дъска от MONI е подходяща за деца над 3 години. Тя има много елементи, които ще забавляват, но и същевременно образоват Вашето дете. Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Medium Размер: 50x37.5x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцвет..
89.00лв.
Марка: MONI TOYS
Зарадвайте Вашият малчуган с дървена занимателна дъска от MONI TOYS. Тя е подходяща за всички деца над 3 годишна възраст. Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Medium: Размери: 50x37.5x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцветни, движещи се зъбни колела Цип ..
89.00лв.
Дървена занимателна дъска MONI TOYS Big
-12 %
Марка: MONI TOYS
Дървена занимателна дъска от MONI Big е подходяща за използване от деца над 3 годишна възраст. С множеството й забавни елементи, можете да бъдете сигурни в образователните занимания, които тя ще осигури на Вашето дете. Характеристики на Дървена занимателна дъска MONI TOYS Big: Размери:..
157.52лв. 179.00лв.
Марка: Marionette
Симпатичната дървена везна ще е перфектното допълнение в детската кухня за игра. Детето ще може да играе на магазин или просто да тегли продуктите за следващата кулинарна изненада. Везната е в комплект с 8 дървени карти с изобразени различни хранителни продукти с отбелязан грамаж. Ролевите игри раз..
39.99лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена активна маса е подходяща за деца над 2 годинки. Тя активно развива уменията на Вашето дете от ранна възраст, а именно фината моторика и перфектната координация. Изработката на детската дървена маса е от качествена дървесина, която е 100% безопасна за Вашия малчуган. Характеристики на&n..
79.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена активна дъска "Закопчалки" е перфектният подарък за Вашето дете. Характеристики на дървена активна дъска TOOKY TOY Закопчалки:  Размер: 22x22x0.9 см Подходяща за деца над 3 години..
23.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Елегантен дървен сортер развиващ уменията на детето Ви. Характеристики на дървен триъгълен сортер TOOKY TOY: Размери: 18.5x14x16 см Подходящ за деца над 1 година..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплекът се състои от 16 части, в които различни по цвят и форма кубчета. Играейки със сортера детето ще се научи да разпознава различни геометрични форми, а също и цветове. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и координацията ръка - око. Изработен висококачествена дървесина и бои нап..
39.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел ферма - 8 части. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с морски животни - 8 части. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с домашни любимци. (8 части) Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 8 части. Дървен 3D пъзел с динозаври. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с диви животни. (8 части) Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Показани 1 от 30 | 160 (6 Страници)