Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Дървени играчки

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Marionette
Комплектът вкючва 50 броя цветни блокчета в различни форми. Позволете на вашето дете да развихри въображението и креативността си. Часове забавление и различни възможности за игра. Ръбчетата на блокчетата са заоблени, така, че детето да не може да се нарани. Спецификация: Материал: дърво ..
24.99лв.
Марка: Marionette
С този образователен часовник ще бъде по-лесно за вашето дете да научи как да разпознава часа. Състои се от блокове, които могат да се отделят. Часовникът е както цифров, така и аналогов и насърчава ученето чрез игри и на двата варианта на изписване на часа. Спецификация: Цвят: Многоцве..
39.99лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена текстурна низанка Лисица състояща се от 7 части. Включва 4 разноцветни дървени елемента и 2 текстилни ринга. Развива способността за разпознаване на цветове от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървесина. Подходяща за деца над 12 месечна възраст...
21.00лв.
Дървена работилничка TOOKY TOY Дървена работилничка TOOKY TOY
-10 %
Марка: TOOKY TOY
Детската дървена работилничка Tooky Toy е предназначена за дечица над 3 години и спомага развитието на когнитивните умения и логиката на детето. Съдържа пълен комплект с инструменти с много цветове. Характеристики на Дървена работилничка TOOKY TOY: За деца над 3 години Изработена от ..
53.10лв. 59.00лв.
Дървена играчка с чесалка KIKKABOO Duck Mint
-50 %
Марка: Kikkaboo
Екологична играчка-чесалка с мека и заоблена форма;Изработена от бук и силикон;Лесна за хващане;Благоприятства развитието на фината моторика и въображението в ранна детска възраст;Подходящa за деца на 12+ месеца;Без BPA. Размери:- Продукт: 9х8х4.2 см / 0.08 кг- Цветна кутия: 11.5x4.9x12.8 см / 0.09..
7.45лв. 14.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Характеристики на Дървена играчка за дърпане TOOKY TOY Hedgehog: За деца на възраст над 1 година Развива когнитивните умения Пъстри цветове, които привличат детското внимание Размери: 32,5 / 27 / 3,8 см Тегло: 0,86 кг..
39.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървената игра с чукче на Tooky Toy е предназначена за дечица на възраст над 1 година. Материалите, от които е произведена, са напълно безопасни за здравето на детето. Дървената игра е предназначена за развитието на координацията, както и ученето на цветовете и числата от 1 до 8. Характеристики н..
29.00лв.
Дървена игра за баланс TOOKY TOY Риболов Дървена игра за баланс TOOKY TOY Риболов
-10 %
Марка: TOOKY TOY
Комплект 25 части. Дървената магнитна игра за баланс на Tooky Toy е креативно съчетание, което включва игра за баланс, игра за нанизване и магнитен риболов. Съчетанието от пъстри цветове ще подпомогне развитието на цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Изработена от висококачествена дървеси..
44.91лв. 49.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 12 части. Играта за баланс на Tooky Toy ще донесе на детето Ви множество часове в забавни игри. Подобрява координацията ръка - око и фината двигателна моторика. Чудесна семейна игра! Родители и деца могат да се забавляват заедно. Изработена от високо качествена букова дървесина и безопасни ..
16.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплектът от 46 части включва дъга от цветни слончета и цветен зар. Изградете кула и се пригответе за следващата фаза. Хвърлете зара и преместете слона, който отговаря на цвета от зарчето. Опитайте да балансирате възможно най - дълго! Подходяща за деца над 3 годишна възраст...
29.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 61 части. Тази забавна и същевременно образователна игра за баланс съдържа цветни блокчета с животни и един цветен зар. Подпомага развитието на критичното мислене и въображението на децата по забавен и креативен начин. Подобрява концентрацията и разпознаването на цветовете. Подходяща за дец..
26.90лв.
Марка: MONI
Дървена занимателна дъска Small от MONI TOYS помага на детето да изучава ежедневните дейности чрез игри. Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Small: Размери: 30x30x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцветни, движещи се зъбни колела Цип Въртящи се коле..
59.00лв.
Марка: MONI
Характеристики на дървена занимателна дъска MONI TOYS Small: Размери: 30x30x5 см Подходяща за деца над 3 години Многоцветни, движещи се зъбни колела Цип Въртящи се колела Велкро Два вида резета..
59.00лв.
Марка: Marionette
Симпатичната дървена везна ще е перфектното допълнение в детската кухня за игра. Детето ще може да играе на магазин или просто да тегли продуктите за следващата кулинарна изненада. Везната е в комплект с 8 дървени карти с изобразени различни хранителни продукти с отбелязан грамаж. Ролевите игри раз..
39.99лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървена активна дъска "Закопчалки" е перфектният подарък за Вашето дете. Характеристики на дървена активна дъска TOOKY TOY Закопчалки:  Размер: 22x22x0.9 см Подходяща за деца над 3 години..
23.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Елегантен дървен сортер развиващ уменията на детето Ви. Характеристики на дървен триъгълен сортер TOOKY TOY: Размери: 18.5x14x16 см Подходящ за деца над 1 година..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Оригинална и забавна дървена играчка, вдъхновена от историята за Ноевия ковчег. Комплектът от 20 части, включва дървени фигури на зебри, лъвове, слонове, жирафи, хипопотами, крокодили и гълъби, както и две човешки фигури. Вратата на кораба се отваря и се превръща в рампа по която животните могат д..
44.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел ферма - 8 части. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с морски животни - 8 части. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с домашни любимци. (8 части) Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 8 части. Дървен 3D пъзел с динозаври. Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен 3D пъзел с диви животни. (8 части) Подпомага развитието на фината двигателна моторика и цветоусещането от съвсем ранна детска възраст. Развива логическото мислене. Подходящ за деца над 12 месечна възраст...
15.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървеният пожарникарски комплект (11 части) съдържа фенер, пожарогасител, компас, полицейски бадж, мегафон, лопата, имитация на огън и други. Играта с пожарникарския сет развива креативността и мисловния процес. Подходящ за деца над 3 годишна възраст...
31.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 24 части. Дървеният образователен пъзел съдържа 20 броя дървени фигури + 4 цветни шаблона с помощта на които се образуват различни фигури. Това е един забавен о образователен начин за развитие на цветоусещането и разпознаването на формите от съвсем раннадетска възраст. Подходящ за деца над ..
24.90лв.
Марка: TOOKY TOY
Музикалният детски пумпал е перфектно допълнение към играчките в детския кът. Клатушкайки се мечето възпроизвежда мелодии. Силата на звука е съобразена с изискванията за безопасност. Дървената основа позволява на пумпала да се върти и накланя без да се преобръща. Изработен от бои и материали безопас..
29.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 7 части. Многопластовият пъзел на Tooky Toy е специално проектиран за да насърчи и стимулира когнитивното развитие, пространствената ориентация и координацията ръка - око. Също така насърчава развитието на фината двигателна моторика и способността за решаване на проблеми от съвсем ранна дет..
17.50лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 7 части. Многопластовият пъзел на Tooky Toy е специално проектиран за да насърчи и стимулира когнитивното развитие, пространствената ориентация и координацията ръка - око. Също така насърчава развитието на фината двигателна моторика и способността за решаване на проблеми от съвсем ранна дет..
17.50лв.
Марка: TOOKY TOY
Комплект 18 части. Танграм пъзел - игра от китайски произход със седем плоски геометрични форми предизвиква децата да създават най - оригиналните изображения с помощта на включените в комплекта шаблони и посредством доза въображение. Подпомага развитието на двигателните умения и по - добрата координ..
17.90лв.
Марка: MONI
Зарадвайте детето си с дървен магазин за кафе от MONI. Характеристики на дървен магазин за кафе от MONI: Подходящ за деца над 18 месеца..
63.00лв.
Марка: TOOKY TOY
Дървен лаптоп с магнити от TOOKY TOY е подходящ за деца над 3 години. Той ще забавлява и развива уменията на Вашият малчуган. Характеристики на дървен лаптоп с магнити TOOKY TOY: Размер: 29.6x22x2 см Възраст: 3 години +..
29.00лв.
Показани 1 от 30 | 131 (5 Страници)