Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

BALI BAZOO

Марка: BALI BAZOO
Характеристики на Спирала с лисица BALI BAZOO Orange: Хоризонтална спирала Подходяща за окачване на количка, бебешка кошара или кошница за кола Качествени материали на изработка Включва и висяща играчка-слонче Тегло:0,10 кг..
29.00лв.
Марка: BALI BAZOO
..
19.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Това сладко, контрастно кученце ще заинтригува всяко бебе. Украсена е с етикети с различни текстури и цветни кръгове, които весело тракат при разклащане. Благодарение на практичната катарама можете лесно да го закрепите на желаното място, за да може винаги да придружава вашето бебе...
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
..
14.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Забавно, контрастно коте ще открадне сърцето на вашето бебе! Главата му е украсена с етикети с различна текстура, а коремът му е украсен с цветни кръгове, които весело дрънчат при разклащане...
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
Червената топка е изработена от гъвкав материал и има практични отвори, които улесняват малките ръчички да хващат играчката. При разклащане играчката весело дрънчи...
14.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Тази сладка кола играчка има дръжка под формата на текстурирана топка, която може лесно да бъде хващана от малки лапички. Когато бебето го разклати, колата ще се люлее във всички посоки, весело тракайки...
9.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Плюшен кораб, с който всяка разходка на малкото дете ще се превърне в круиз, пълен с приключения и забавления! Има удобна дръжка под формата на текстурирана топка. Когато бебето грабне топката и разклати играчката, корабът ще дрънчи, люлеейки се във всички посоки...
9.00лв.
Марка: BALI BAZOO
..
16.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Маймунка Martha е универсална висулка за количка. Тя е произведена с качествени материали, но същевременно и забавен дизайн, който ще развеселява Вашият мъник. Характеристики на Висулка с музикална кутия BALI BAZOO Маймунка Martha: Размери: 17х8х38 см Музикална кутия Интересен диза..
22.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Космическата ракета ще очарова бебетата с красива музикална кутия. Просто дръпнете играчката надолу и тя ще изсвири релаксираща приспивна песен. Ракетата е изработена от различни по текстура материали, а нейните шумолящи елементи ще осигурят много забавление на най-малките. Висулката има практична к..
21.00лв.
Марка: BALI BAZOO
..
29.00лв.
Марка: BALI BAZOO
..
31.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Характеристики - вибрация, шумолящ гребен, гризалка...
15.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Turtle има много цветни етикети с разнообразна текстура, които ще позволят на най-малките да развият когнитивни умения. Когато дръпнем костенурката надолу, тя ще се спусне върху цветна панделка и след това ще се издърпа нагоре, вибрирайки смешно в същото време. Характеристики на Висулка с ви..
11.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Цветният плюшен кораб ще осигури страхотно забавление на вашето малко дете. Достатъчно е бебето да го дръпне надолу и корабът ще се издигне върху лентата, издавайки забавен, вибриращ звук. Играчка, предназначена за деца от деня на раждането им. Характеристики на Висулка с бибрация BALI BAZOO..
9.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Висулката за количка или бебешката кошара "Тукан" от BALI BAZOO е произведена в различни цветове целящи да забавляват Вашето дете в бебешката количка или в кошарката. Характеристики на Висулка BALI BAZOO Тукан: Размери: 8х18.5х31 см Гризалка Забавен дизайн..
21.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Еди е специалист по форми и цветове. Познава много геометрични фигури и с готовност споделя знанията си с всички деца. В ученето му помагат шарки, поставени на ушите му, цветни висулки във формата на кръгове и гризалки. Характеристики на Висулка BALI BAZOO Слонче Eddie: Размери: 18х27х..
24.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Благодарение на триизмерното тяло, тази играчка ще бъде страхотна и като играчка за гушкане. Лисицата е изработена от материали с разнообразна текстура, ушите и опашката й шумолят, а на корема има джоб, в който можете да скриете пришити за нея цветни гризалки. Характеристики на Висулка BALI ..
24.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Животинчето е украсено с гризалки, а в коремчето му има скрито звънче, благодарение на което Хипо весело звъни при разтърсване. Практичната дръжка ви позволява да закачите висулката на избрано място, за да може да придружава вашето бебе навсякъде. Характеристики на Висулка BALI BAZOO Плетено..
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
Този прекрасен домашен любимец, в пастелни цветове, има тяло, изработено от плат с различни текстури, което стимулира усещането за допир на детето и подпомага развитието на когнитивните му умения. Освен това има прикрепени гризалки и звънец, скрит в корема на слончето. Удобната дръжка ще ви позволи ..
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
Пастелен приятел, в който много бебета със сигурност ще се влюбят! Носорогът е снабден с 3 гризалки, които ще облекчат възпалените венци на никнещите зъбки. Играчката крие звънче, благодарение на което играчката издава весел звук при разклащане. Характеристики на Висулка BALI BAZOO Плетен но..
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
Меката играчка има 3 гризалки и звънче, така че издава весел звук при разклащане. Приятният материал, от който е направен Крокодилът, насърчава детето да прегръща играчката, а текстурираната му повърхност стимулира усещането за допир на детето. Практичната дръжка ви позволява да закачите висулката н..
13.50лв.
Марка: BALI BAZOO
Висулка от BALI BAZOO с формата на панда е идеалната играчка за Вашата количка. Тя ще доукраси количката, а и ще забалява мъникът Ви. Характеристики на Висулка BALI BAZOO Панда Peter: Размер: 10х14х33 см Весел дизайн Гризалки..
24.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Играчката е изработена от материали с различни текстури, които стимулират усещането и зрението на бебето. Камбанката, скрита в ленивеца, ще развесели с приятен звук всеки път, когато детето разклати играчката, а мекото листо- гризалка, прикрепено към животното, със сигурност ще бъде полезно при никн..
23.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Играчката е декорирана с шарени текстилни етикети и е дрънкалка и гризалка в едно. Вътре в коалата има скрито звънче, което звъни, когато разклатите играчката. Практичната дръжка ви позволява да прикрепите висулката навсякъде, напр. към детска количка, столче за кола или кошара. Характеристики на..
21.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Спирала с облаче BALI BAZOO..
29.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Характеристики на Спирала с лисица BALI BAZOO: Хоризонтална спирала Подходяща за окачване на количка, бебешка кошара или кошница за кола Качествени материали на изработка Включва и висяща играчка-слонче Тегло:0,10 кг..
29.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Характеристики - различни материи, камбанка, огледало, цветни маркери, гризалка, пластмасов квадрат и звезда..
29.00лв.
Марка: BALI BAZOO
Спиралата от BALI BAZOO Панда дрънка, а благодарение на велкро лентата можете да я закачите навсякъде. Миещата мечка звъни красиво, маймунката носи цветни кръгове на опашката си, а краката й действат като гризалка, магарето може да вибрира, щом малкото дете го дръпне надолу. Характеристики на сп..
29.00лв.
Показани 1 от 30 | 123 (5 Страници)