Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Активни гимнастики

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: KinderKraft
Нетоксичен, безопасен материал Отлична изолация и омекотяване 30 елемента с формата на пъзел парчета 15 елемента с изрязани в тях форми Удобна кутия за съхранение Размери 165х185смМултифункционален пъзел килим за игра LUNO е идеалната основа за лежане, игра, пълзене и първи стъпки! Благодарение на н..
139.00лв.
Марка: KinderKraft
Нетоксичен, безопасен материал Отлична изолация и омекотяване 30 елемента с формата на пъзел парчета 15 елемента с изрязани в тях форми Удобна кутия за съхранение Размери 165х185см Мултифункционален пъзел килим за игра LUNO е идеалната основа за лежане, игра, пълзене и..
139.00лв.
Марка: KinderKraft
Нетоксичен, безопасен материал Отлична изолация и омекотяване 30 елемента с формата на пъзел парчета Удобна кутия за съхранение Размери 165х185см Мултифункционален пъзел килим за игра LUNO е идеалната основа за лежане, игра, пълзене и първи стъпки! Благодарение на най-високата дебелина на пазара и ..
119.00лв.
Марка: KinderKraft
Нетоксичен, безопасен материал Отлична изолация и омекотяване 30 елемента с формата на пъзел парчета Удобна кутия за съхранение Размери 165х185см   Мултифункционален пъзел килим за игра LUNO е идеалната основа за лежане, игра, пълзене и първи стъпки! Благодарение ..
119.00лв.
Марка: KinderKraft
4 специални сензорни зони Образователна постелка в контрастни цветове Включени са сензорни играчки и 12 учебни карти Регулируеми ленти за глава с ципове Лека постелка, идеална за пътуванеЗапознайте се с EDUMEE Представяме ви EDUMEE - контрастна сензорна постелка, която подпомага развитието и уменият..
159.00лв.
Марка: Tineo
5в1 еволюционна и ранно обучаваща игра. Тази интелигентна постелка, проектирана от Tineo, е от съществено значение за събуждане на моторно-двигателните умения на бебето. Тя е многофункционална и забавлява бебето когато я използва. Има пет опции: 1. Голямо килимче за игра в напълно разгънато положе..
149.98лв.
Марка: Tineo
3в1 еволюционна и ранно обучаваща игра. Тази интелигентна постелка, проектирана от Tineo, е от съществено значение за събуждане на моторно-двигателните умения на бебето. Тя е многофункционална и забавлява бебето когато я използва. Има три опции: 1.Килимче за игра в напълно разгънато положение. 2...
99.98лв.
Марка: Candide
Candide 5 в 1 – интелигентна постелка за двигателни умения и къща Най-добрият спътник за часове на бебешка игра. Тази подложка за двигателни умения на Candide предлага голяма площ за игра на бебето / може да лежи, да седи и да се обръща по корем, както и да разполага със собствана къща за игра. ..
159.98лв.
Марка: Lorelli Toys
На Вашето внимание е палатка за игра от известния бранд "LORELLI", която е подходяща за деца над 3 годишна възраст. Тя разполага с основа от водонепромукаем плат и прозорче с мрежа и завеса.Характеристики:Размери: 99х99х150 смПодходяща за деца над 3 годишна възрастОсново от водонепромукаем платПрозо..
92.00лв.
Марка: Lorelli Toys
Активната гимнастика Мери ще забавлява Вашето бебче от самото му раждане. То ще може да се поставя на нея да лежи и впоследствие да си развива уменията с  четирите играчки на грифа. За допълнително забавление, ушичките на тепиха са със шумолящи зони. Характеристики:Размер: 95х95 смАрка&nbs..
97.00лв.
Марка: Lorelli Toys
Килимчето за игра "Къщичкa" от LORELLI е предназначено за бебета над 3 месечна възраст. Интересното при него е, че може да се позиционира като активна гимнастика с прозорчета или като голямо килимче когато е разпънато. Към него са включени и 4 текстилни играчки със звук, които могат да се закачат на..
64.00лв.
Марка: Chicco
Активното килимче за игра от CHICCO е подходящо за деца от 2 до 5 годишна възраст. То е модерната версия на известната сред родителите игра "дама". Вградените му функции за звук и светлини показват в кой квадрат трябва да се стъпи и какви игри да се изпълняват. В зависимост от напредъка на децата, к..
71.50лв.
Марка: Playgro
С активната гимнастика от PLAYGRO, Вашето бебче ще изследва света благодарение на светлините и звуците, които се активират с движение. По този начин ще се стимулират зрителните и слуховите сетива на Вашия мъник. Меката възглавничка ще му осигурява удобна основа за развиването на двигателните му умен..
149.00лв.
Марка: Lorelli Toys
Активна гимнастика от LORELLI с мек борд предпазващ Вашето бебче от наранявания. Четирите възглавнички и арката с няколко играчки забавляват детето докато си играе в активната гимнастика.ХарактеристикиАрки с играчкиДрънкалкаОгледалцеВатиран бордВъзглавници в забавна формаПодходяща за новородени и бе..
115.92лв.
Марка: Tiny Love
Gymini Sunny Day е пъстра активна гимнастика от TINY LOVE. Тя е изпълнена със забавни и предизвикателни дейности за от самото раждане на Вашето бебче до достигане на 6М+. Sunny Day разполага с 16 интелигентни функции за стимулиране и развиване на уменията.В комплекта на активната гимнастика са включ..
139.00лв.
Марка: Tiny Love
Gymini Kick&Play Farm е забавна и пъстра гимнастика от TINY LOVE. Тя е супер просторна, за да може забавленията и предизвикателствата да са възможно най-много. Нейните 18 интелигентни функции гарантират развитието на двигателните и сетивните умения на Вашето бебче, докато то се забавлява.Характе..
219.00лв.
Марка: Tiny Love
Dynamic Gymini е иновативна активна гимнастика от бранда TINY LOVE. Тя предлага много възможности за забавление на Вашето дете, а на Вас да му се наслаждавате.Характеристики:Комфортно килимче с принт запознава Вашето мъниче с новите герои на Tiny Love и техния цветен свят Регулируемите арки на актив..
219.00лв.
Марка: Playgro
"Забавление" е иновативна активна гимнастика от известния бранд PLAYGRO. Тя предлага 4 етапа от забавни игри, с които забавленията на Вашето бебче няма да спират. Висящите игрички, напълнената с вода гризалка, огледалото за изучаване и меките плюшени играчки гарантират веселото прекарване на мъника ..
139.00лв.
Марка: MONI
Ocean е активна гимнастика от българския бранд MONI. Подходяща е за използване от бебета над 0 месеца. Тя може да се използва няколко в позиции за игра - по гръбче, по коремче или пък в седнало положение. Към комплекта на активната гимнастика са включени няколко играчки и музикално пиано. Играчките ..
35.00лв.
Марка: MONI
Активната гимнастика LadyFly от MONI е подходяща за използване от новородени и бебета над 0 месеца. Може да се използва в няколко позиции за игра - по гръбче, в седнало положение или игра в басеин. В комплекта са включени 30 топки за басейна, няколко меки висящи играчки и сваляеми грифове.При използ..
75.00лв.
Марка: MONI
Baby Tipi  е активна гимнастика, която осигуява най-доброто за Вашето дете по интересен и оригинален начин. Отличителното при нея е формата й на палатка, която не остава незабелязана от всяко едно дете. Тя ще привлича с лекота вниманието на Вашия малчуган с нейните многобройни забавления.Активн..
80.00лв.
Марка: MONI TOYS
С активната гимнастика Baby, детето Ви ше се потопява във вълшебен свят, докато изучава цветове, форми и животни. Очарователния дизайн и функционалности я правят изключително забавна за малчуганите. Ярките й цветове, интересни звуци и форми развиват зрителните и слухови сетива на детето.Към активнат..
52.00лв.
Марка: MONI TOYS
С активната гимнастика Baby, детето Ви ше се потопява във вълшебен свят, докато изучава цветове, форми и животни. Очарователния дизайн и функционалности я правят изключително забавна за малчуганите. Ярките й цветове, интересни звуци и форми развиват зрителните и слухови сетива на детето. Към акти..
52.00лв.
Марка: MONI
Baby like е активна гимнастика от известния бранд MONI. Тя предлага множество забавления за Вашето дете, като същевременно с това то ще развива важни умения за началото на неговото развитие.Активната гимнастика Baby like може да се използва в 2 позиции за игра - по гръбче или по коремче. Към нея са ..
43.00лв.
Марка: Lorelli Toys
"Сафари" е многоцветна активна гимнастика от LORELLI, с която Вашия мъник още от най-ранна възраст ще се научи да разпознава различните цветове и ще развива фината си моторика. Активната гимнастика е подходяща още от самото раждане на Вашия мъник. На арката й са окачени няколко играчки, дрънкалка и ..
52.08лв.
Марка: Lorelli Toys
"Самолет" е интересна и забавна активна гимнастика от българския бранд LORELLI на основата, на която има изображения на животни от джунглата в самолет. Бебето ще се научи да разпознава различни цветове от най-ранна възраст.Характеристики:Размери: 95х97х54 смПодходяща от самото раждане на Вашето бебч..
47.00лв.
Марка: Lorelli Toys
Активната гимнастика "Проектор" от LORELLI е подходяща за Вашия мъник от самото му раждане (0м+). Тя притежава арка с множество играчки, дрънкалка и огледалце. На арката е прикрепен проектор, който прожектира светлини, а освен това може да издава 8 приказки,  4 приспивни песни и 8 детски песни...
70.56лв.
Марка: Lorelli Toys
Забавна и същевременно обучителна активна гимнастика от LORELLI. Още от ранна възраст Вашето бебе ще се учи да разпознава различните цветове, благодарение на шарените изображения на основата. Арката на активната гимнастика е с няколко висящи играчки. Към продукта е включено и музикално пиано със све..
53.76лв.
Марка: Lorelli Toys
Забавна и същевременно обучителна активна гимнастика от LORELLI. Още от ранна възраст Вашето бебе ще се учи да разпознава различните цветове, благодарение на шарените изображения на основата. Арката на активната гимнастика е с няколко висящи играчки. Към продукта е включено и музикално пиано със све..
53.76лв.
Показани 1 от 30 | 88 (3 Страници)