Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Аксесоари за кола

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Cangaroo
..
8.00лв.
Марка: MONI
2 бр. в комплект..
5.00лв.
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Star wars Stormtropper..
22.90лв.
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Star Wars 1 бр...
11.90лв.
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Star wars..
22.90лв.
Марка: Seven
Щора за кола SEVEN Avengers 1 бр...
11.90лв.
Марка: Reer
Универсална щора за задния прозорец на колата Предпазва малките пасажери от директна слънчева светлина Практичната щора на Reer се монтира изключително лесно и е подходяща за всички плоски задни автомобилни прозорци. Осигурява комфортно и спокойно пътуване. Прибира се само с натискане на един бут..
15.99лв.
Марка: Reer
Предпазва вашия малък пътник от пряко слънце Може да бъде свързан по всяко време Черните вендузи предотвратяват вредния ефект на лещата Полупрозрачен - все още позволява на детето да прозира Без вредни вещества -    100% полиестер Комплект от: 2 бр с размери: 64 х 38 см..
11.99лв.
Марка: Seven
Табелка за кола SEVEN Baby On Board Frozen..
4.90лв.
Марка: Tineo
Интегрална защита от слънчевите лъчи по време на пътувания с кола. Ултра фин-сенникът за кола предлага максимална защита срещу слънцето, като не намалява видимостта на шофьора извън колата. Съставен от разтеглив мрежест материал, който се адаптира към всички модели автомобили. Покрива стъклото от дв..
34.98лв.
Марка: Tineo
Изключително фин сенник. - Потъмнява и същевременно защитава от слънчевите лъчи. - Ултра тънък лепилен филм- възможност за спускане на прозорците, без да се налага да го сваляте. За оптимална употреба използвайте лепилния филм върху чиста повърхност. Може да се препозиционира. Размери: Дължина (..
14.98лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN Brica Wrinkle Free Cling Sun Shades 2 бр...
27.90лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN 2 бр...
48.90лв.
Марка: Munchkin
Сенник за кола MUNCHKIN..
28.90лв.
Марка: Hauck
Сенник за кола HAUCK Cloud me 2 бр...
16.90лв.
Марка: Munchkin
Сенник MUNCHKIN Опъни и прибери..
41.90лв.
Марка: Hauck
Протектори за колани HAUCK Smooth me..
16.90лв.
Марка: Tineo
Този протектор за седалка е от съществено значение за добрата защита на автомобила, тъй като при бебето винаги може бързо да се случи инцидент (като изливане на течности, мръсни обувки,храна и др).Именно с тази защита няма да се случи нито един от тези проблеми, защото протекторът напълно предпазва ..
47.98лв.
Марка: Lorelli Classic
PVC за лесно почистване///..
12.00лв.
Марка: Hauck
Протектор за седалка на автомобил HAUCK Sit On Me Deluxe..
73.90лв.
Марка: Hauck
Протектор за седалка на автомобил HAUCK Sit On Me..
35.90лв.
Марка: Hauck
Протектор за седалка на автомобил HAUCK Cover Me Deluxe..
35.90лв.
Марка: Reer
Oснова против хлъзгане за по-добро сцепление на детската седалка Изключително голяма повърхност, обхващаща цялата площ на седалката Джоб за малки вещи Защита за вашето дете и за вашата кола Бебешките седалки, обърнати назад, обикновено са разположени директно върху тапицерията на кола..
49.99лв.
Марка: Cangaroo
Унивepcaлeн пpoтeктop зa oблeгaлкaтa нa aвтoмoбилa; Изpaбoтeн oт 100% полиестер. Пpeдпaзвa гъpбa нa ceдaлкaтa oт изцaпвaнe...
12.00лв.
Марка: Cangaroo
Унивepcaлeн пpoтeктop зa oблeгaлкaтa нa aвтoмoбилa; Изpaбoтeн oт пpoзpaчeн РVС мaтepиaл, Кoйтo ce пoчиcтвa лecнo; Пpeдпaзвa гъpбa нa ceдaлкaтa oт изцaпвaнe...
11.00лв.
Марка: Tineo
Протекторът за седалката Tineo предпазва задната част на седалката на водача или пътника от замърсявания, причинени от триене на бебешки крачета. В допълнение към голямата защитна повърхност, този протектор-органайзер за пътуване разполага с практични мрежести джобове, в които детето може да съхраня..
23.98лв.
Марка: Reer
Предпазва тапицерията на седалката Три практични джоба за съхранение на дребни вещи Използването на детски столчета води до износване и замърсяване на тапицерията в колата. Подложката на Reer предпазва тапицерията, като покрива изцяло седалката под столчето. Тя е изработена от устойчив материа..
21.99лв.
Марка: MONI
Подложка за глава за стол за кола Shelter черен..
18.00лв.
Марка: MONI
Подложка за глава за стол за кола Shelter сив..
18.00лв.
Марка: BabyOno
Органайзер за седалка на кола BabyOno..
26.90лв.
Показани 1 от 30 | 53 (2 Страници)