Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Аксесоари за кола

Марка: Reer
Универсална щора за задния прозорец на колата Предпазва малките пасажери от директна слънчева светлина Практичната щора на Reer се монтира изключително лесно и е подходяща за всички плоски задни автомобилни прозорци. Осигурява комфортно и спокойно пътуване. Прибира се само с натискане на един бут..
14.99лв.
Марка: Reer
Предпазва малките пътници от пряка слънчева светлина Лесно махане и слагане с помощта на вендузи Предпазва вашия малък пътник от пряко слънце Може да бъде свързан по всяко време Черните вендузи предотвратяват вредния ефект на лещата Полупрозрачен - все още позволява на детето да прозира Без вред..
10.99лв.
Марка: Reer
Лесно поставяне и махане с вендуза Не закрива гледката на шофьора За задните и страничните стъкла на превозните средства Сигнализира на други шофьори, че бебето пътува в превозното средство Без ограничение на гледката на водача Могат да се свалят и прикрепят лесно с предварително монтирана венду..
9.99лв.
Марка: Reer
За задните и страничните прозорци на превозните средства Информира другите участници в движението, че в колата има бременна жена Лесен за прикачване Изпъкващ и модерен дизайн Без ограничение на зрителното поле на водача MommyLine Автомобилен знак за бременни жени   Голям корем, малко про..
7.99лв.
Марка: Reer
Надеждна защита срещу пряка слънчева светлина и вредни UV лъчи Подходящи за повечето прозорци на автомобили Лесен монтаж и здраво задържане Осигурете защитна сянка по време на път Децата често са изложени на продължителни периоди на слънчева светлина, особено по време на дълги пътувания с кола и ..
18.99лв.
Марка: Reer
Основа против хлъзгане за по-добро сцепление на детската седалка Предпазва от вдлъбнатини и замърсявания в автомобила Съвместим с ISOFIX Защита за вашето дете и за вашата кола Бебешките седалки, седалките, обърнати назад, и детските седалки са разположени директно върху тапицерията на колата, ..
36.99лв.
Марка: Reer
Oснова против хлъзгане за по-добро сцепление на детската седалка Изключително голяма повърхност, обхващаща цялата площ на седалката Джоб за малки вещи Защита за вашето дете и за вашата кола Бебешките седалки, обърнати назад, обикновено са разположени директно върху тапицерията на кола..
44.99лв.
Марка: Reer
Лесно и удобно закрепване към задната седалка Много издръжлив Измиващ се PVC и найлон Без замърсители и фталати Лесно и удобно закрепване към гърба на седалката. Наелонов материал, който лесно се почиства предпазва седалката от детските крачета.   Спецификация: Материал - миещ се PVC - найл..
17.99лв.
Марка: Reer
Предпазва тапицерията на седалката Три практични джоба за съхранение на дребни вещи Използването на детски столчета води до износване и замърсяване на тапицерията в колата. Подложката на Reer предпазва тапицерията, като покрива изцяло седалката под столчето. Тя е изработена от устойчив материа..
21.99лв.
Марка: Reer
За сигурно съхранение на играчки, книги и др. Предпазва автомобилните седалки от мръсотия Лесен за почистване благодарение на отблъскващия водата и замърсяването материал Подреденост и защита в движение Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седей..
28.99лв.
Марка: Reer
Игри и забавления по време на път Стабилна основа за рисуване и игра Практични джобове за съхранение Забавление и игри в движение Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на подвижните пейзажи, децата ви бързо се..
24.99лв.
Марка: Reer
Практична за съхранение на играчки, книги, напитки и др Дъно против приплъзване за по-добро сцепление Много сигурна благодарение на капака и допълнителната система за закрепване към седалката с колан Повече безопасност и чистота на задната седалка Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат м..
54.99лв.
Марка: LittleLife
Универсално прилягане - лесно се прикрепя към всяка седалка за кола Издръжлива и лесна за почистване полиестерна тъкан Голям джоб за горния край на iPad или подобно устройство Джобът за напитки се вписва в повечето чаши или бутилки Дълбок джоб за по-обемисти елементи Опакова се добре Без BPA и фтала..
39.99лв.
Марка: Reer
Развлечения, чистота и защита в движение Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на движещите се пейзажи, децата ви бързо се отегчават. Те не искат да стоят на едно място, а искат да бъдат заети. Плюшените играчки,..
32.99лв.
Марка: Reer
Помага да държите бебето си под око Голяма повърхност, за максимален радиус на видимост Универсално, подходящо за всички превозни средства SafetyView Ви помага винаги да държите бебето под око, дори на задната седалка Изключително голямата, извита огледална повърхност дава максимален радиус на ..
22.99лв.
Марка: Reer
позволява директен изглед към вашите деца за всички бебешки колички или бебешки столчета в автомобила бързо и лесно закрепване на облегалката за глава безопасно и здраво задържане сферична става за гъвкаво и персонализирано регулиране Благополучието на вашето дете винаги ще има първостепенен при..
39.99лв.
Марка: Reer
Позволява директен изглед на вашите децаБързо и лесно закрепване на предното стъклоСъс сферична става за гъвкаво и индивидуално регулиране Позволява директен поглед към децата бързо и лесно Закрепване на предното стъкло Системата за всмукване на Twist2Fix осигурява допълнителна стабилност и сигурно..
13.99лв.
Марка: Reer
позволява директен изглед към вашите деца за всички бебешки колички или бебешки столчета в автомобила голяма, извита огледална повърхност за максимално зрително поле оптимален изглед на детето в тъмнина благодарение на интегрираната светлина особено лесен и безопасен монтаж чрез каишкиЗа безопасно в..
59.99лв.
Марка: Reer
Комплект светлоотразителни ленти 10 отпечатани мотива и 8 ленти в различни размери Самозалепващи се, универсално приложими Повече безопасност в тъмното При лоша видимост, като здрач, тъмнина, мъгла или дъжд, пешеходците често се виждат едва в последния момент. Ето защо разходките или излизанията п..
34.99лв.
Марка: Tineo
Интегрална защита от слънчевите лъчи по време на пътувания с кола. Ултра фин-сенникът за кола предлага максимална защита срещу слънцето, като не намалява видимостта на шофьора извън колата. Съставен от разтеглив мрежест материал, който се адаптира към всички модели автомобили. Покрива стъклото от дв..
34.98лв.
Показани 1 от 30 | 72 (3 Страници)