Бебешки и детски онлайн магазин | ТОП цени
Вашата количка

Адаптори за столчета

Продукти, добавени за сравняване:0
Марка: Cosatto
Съвместими са с колички Giggle 2, Giggle Mix и WOWПросто поставете тези адаптери на вашата Wow Continental, Wow XL и Wow 2 рама. Потавете плавно докато щракне,  вашето столче за кола Acorn, Tote и друга съвместима марка и сте готови. Тези адаптери (продават се отделно) са подходящи за различни марки..
49.99лв.
Марка: Hauck
Универсални адаптери за столчета за кола За фиксиране на столчета за кола към колички Hauck Saturn R и Apollo За трансформиращата се Shop'n Drive система Лесно се монтират Могат да се използват за столчета за кола на Cybex: Aton M i Size; Aton Q; Cloud Q; Aton 5; Aton Q i-Size...
55.90лв.
Марка: Tutis
Съвместими са с колички Tutis Uno и  Tutis Viva life Съвместим с модели на Maxi Cosi, Mimas, Cybex и други Осигуряват безопасна и лесна връзка между столчето за кола Tutis Kite и рамката на Tutis UNO  или Tutis Viva. Системата Click&Go прави бързо и лесно преминаването от колата в количката. Мо..
49.99лв.
Марка: Phil & Teds
Трансформирайте бързо и лесно детската количка Phil & Teds Mod в система за пътуване!Оригинален аксесоар Phil & Teds за поставяне на столче за кола (0-13кг) Mountain Buggy Protect, Phil & Teds Alpha, Maxi Cosi и Cybex върху детската количка Phil & Teds Mod.Няма нужда да безпокоите бебето докато спи ..
99.00лв.
Марка: Phil & Teds
Адаптор за столче за кола Phil&Teds Bebe/Bebe*/Bebe HS към количка количка Smart..
59.00лв.
Марка: Phil & Teds
Адаптор за столче за кола Phil&Teds Bebe/Bebe*/Bebe HS към количка Sport/Dash..
34.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Адапторите за поставяне на столче за кола Mutsy Traveller върху шаси Mutsy Rider са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Mutsy Адапторите за поставяне на столче за автомобил Mutsy Traveller върху шаси Mutsy Rider са изключително лесни и удобни за използван..
33.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за кола Traveller към шаси Mutsy EXO са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Mutsy Адапторите за столче за автомобил Traveller към шаси Mutsy EXO са изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате ..
45.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за кола Safe2Go към шаси Mutsy NEXO са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Mutsy Адапторите за столче за автомобил Safe2Go към шаси Mutsy NEXO са изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате ко..
59.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Адапторите за столче за кола Safe2Go към шаси Mutsy EXO са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Mutsy Адапторите за столче за автомобил Safe2Go към шаси Mutsy EXO са изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате кошн..
59.00лв.
Показани 1 от 30 | 46 (2 Страници)